Skip to main content

Je kent het wel: je hebt iets nodig bij de apotheek en als je binnenkomt mag je een nummertje trekken. Nog negen wachtenden voor je. De keren dat ik meer dan een half uur heb staan wachten zorgden voor zoveel frustratie, dat ik het tegenwoordig anders aanpak. Wil je ook niet meer afhankelijk zijn van de openingstijden van de apotheek en makkelijk online medicijnen bestellen? Dan raad ik 24Pharma aan: de online apotheek die gemak en apotheek zorg combineert.

Hoe de online apotheek zorg en gemak combineert

Online bestellen groeit de laatste jaren enorm. We bestellen onze boodschappen en maaltijden via een app en kleding shoppen gebeurt ook al online. Waarom dan niet ook online medicijnen bestellen? Online apotheken zijn er genoeg en hun aanbod is vaak groter en goedkoper dan dat van de apotheek om de hoek.

De online apotheek, ook wel bekend als internetapotheek of digitale apotheek, maakt het leven veel gemakkelijker en biedt ook een stukje begeleiding. Is er bij de reguliere apotheek zorg die je online niet kunt krijgen? In mijn beleving niet. Ook bij online medicatie bestellen wordt namelijk gecontroleerd of de juiste hoeveelheid wordt verzonden.

Daarnaast moet de online apotheek gecertificeerd zijn, en dat is maar goed ook. Bezoek je een apotheek online, dan wil je natuurlijk dat de kwaliteit en service even goed is als in een reguliere apotheek

Mijn advies is dan ook om online medicijnen te bestellen bij apotheek Viata. Viata is een betrouwbare online apotheek die werkt met opgeleide apothekers en apothekersassistenten. Zo weet je zeker dat je kwalitatieve producten bestelt en dat je kunt rekenen op goede klantenservice! 24pharma is een Belgische, online drogisterij die genotificeerd is aan het FAGG.

Online medicijnen bestellen bij online apotheek 24Pharma

24Pharma is de betrouwbare online apotheek waar je terecht kunt voor al je apotheekartikelen. Waarom online medicijnen bestellen bij 24Pharma?  

✅ Bestel voor 16:00 uur bij de online apotheek en het wordt dezelfde dag nog verzonden;

✅ Stel online vragen aan de apotheker;

✅ Online medicijnen bestellen zonder recept;

✅ Geen beperkingen van openingstijden apotheek;

✅ Voordeliger dan in de reguliere apotheek;

✅ Uitgebreid online assortiment;

✅ Verbonden aan een reguliere apotheek dus veel praktijkervaring.

online apotheek

Online medicijnen bestellen zonder recept

Je kunt verschillende soorten medicijnen online bestellen, waaronder pijnstillers en allergie medicatie. Ook ondersteunende medische middelen zijn eenvoudig te verkrijgen bij de online apotheek. Denk bijvoorbeeld aan diabetes teststrips of coronatesten.

Houd er wel rekening mee dat je online medicijnen bestellen zonder recept alleen kunt doen met medicatie die zonder doktersrecept verkrijgbaar is. Er zijn een paar soorten medicijnen die je niet online kunt bestellen, maar dit zijn dezelfde die je niet zomaar bij de apotheek om de hoek kunt kopen:

– Gekoelde medicatie;

– Medicijnen die in de categorie opiaten vallen;

– Medicijnen waarbij je begeleidt moet worden door een specialist;

– Medicijnen die veel geld kosten.

Nu is het natuurlijk zo dat je dit soort medicatie pas nodig hebt wanneer je voor een medisch probleem bij je arts bent geweest. Voor kleinere kwalen kan je juist veel makkelijker online medicijnen bestellen. Zeker als je dit wilt aanvullen met vitaminen, natuurproducten en superfoods, want dan is 24Pharma de online apotheek met het grootste assortiment

5 voordelen van de online apotheek

Online medicijnen bestellen heeft verschillende voordelen, zeker wanneer je bij online apotheek 24Pharma koopt. Ik heb de voordelen hier voor je op een rijtje gezet, zodat je rustig kunt bekijken hoe jouw leven makkelijker wordt dankzij de online apotheek.

#1: Je bent niet afhankelijk van openingstijden apotheek

online apotheek

Ben je weer te laat weggegaan van je werk en sta je voor een dichte deur? Of heb je zat te doen en dan moet je ook nog binnen bepaalde tijden bij de apotheek langs? Bij de online apotheek bestel je je medicijnen, andere medische benodigdheden en drogisterijartikelen makkelijk en snel op de tijden dat het jou uitkomt.

De periode waarin je moest googelen op ‘openingstijden apotheek’ is voorbij. Vergeet je apotheek Den Haag, apotheek Rotterdam, apotheek Tilburg of apotheek Zeist. Een online apotheek is veel handiger!

#2: Eenvoudig bezorgd op elk adres

Ben jij niet altijd op hetzelfde adres te vinden, maar vind je het wel fijn om je vertrouwde medicatie en producten te gebruiken? Wanneer je bij de online apotheek bestelt, kun je het op elk adres laten bezorgen. En als je vanaf een bepaald bedrag bestelt, is de bezorging zelfs gratis! Laat je je producten naar je huis verzenden of ben je een weekje op vakantie in eigen land? Je kunt  je vertrouwde medicatie laten versturen en de postbezorger levert het bij je af.

#3: Bespaar tijd door niet in de rij te staan

Het lijkt wel of iedereen in de middagpauze of vlak na het werk nog even bij de apotheek langsgaat. En ja, dat zijn helaas ook de tijden waarop jij kans ziet om langs te gaan. Het gevolg? Je staat in een enorme rij te wachten tot je aan de beurt bent. Bestel je bij de online apotheek, dan doe je dit lekker vanuit je luie stoel, terwijl je op de trein staat te wachten of tijdens de koffiepauze. Dat is nog eens flexibel!

#4: Goedkope medicijnen, want lagere prijzen

Net als bij online kleding of elektronica shoppen is er een groot prijsverschil met de winkels in de winkelstraat. Waarom? De huurprijzen van het winkelpand, de kosten voor gas, water en licht in de winkel en de personeelskosten worden allemaal doorberekend in het product. Wanneer je de apotheek online bezoekt heb je daar natuurlijk geen last van en dat zie je terug in de lagere prijs.

#5: Volledige anonimiteit

Soms is het echt niet leuk om in de apotheek een middeltje op te halen. Iedereen in de winkel kan direct zien waar jij last van hebt. Zeker als je tegelijkertijd met de buurvrouw of die leuke jongen van de supermarkt aankomt. Veel privacy is er in een apotheek helaas niet te vinden, maar bij de apotheek online gelukkig wel.

Toch liever naar de reguliere apotheek?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen toch bij de reguliere apotheek moeten zijn. Meestal is dit de apotheek die verbonden is aan de huisarts, want daar kan je terecht als je medicatie op doktersrecept krijgt. De apotheker kan ook direct de medicatiehistorie inzien, waardoor je advies op maat krijgt.

Sommige medicijnen kan je namelijk niet samen gebruiken. De apotheker weet precies welke dat zijn en kan dan direct overleggen met je huisarts. Als er echt sprake is van een ernstiger medisch probleem is het daarom altijd aan te raden naar de huisarts te gaan en bij je eigen apotheek je medicatie af te halen.

24Pharma: online medicijnen bestellen

In veel gevallen weet je zelf al wat je nodig hebt voor een lichte hoest of bij een terugkerende allergie. Ook als je geveld wordt door een flinke verkoudheid en neusspray en vitaminen wilt inslaan, is de online apotheek een uitkomst. Het voordeel van 24Pharma is dat zij een uitgebreid assortiment heeft en je er ook terecht kunt voor bijvoorbeeld:

online apotheek
  • Gezichtsverzorging; 
  • Voedingssupplementen; 
  • Geneesmiddelen; 
  • Seksualiteit en intimiteitproducten; 
  • Baby & mama producten; 
  • Eerste hulp & Thuiszorg;
  • Dieren;
  • Overig. 

Mijn ervaring met 24Pharma als online apotheek is dat ik vrijwel al mijn medicatie, huidverzorging en aromatherapie olie zonder zorgen kan bestellen. Ik krijg het snel en zonder problemen thuisbezorgd en het scheelt mij daarom zoveel tijd en frustratie! Ik kan mij bijna niet meer indenken dat ik voorheen elke twee weken een half uur in de apotheek stond voor mijn herhaalmedicatie. Kortom: ik kan online apotheek 24Pharma echt aanraden!

Meest gestelde vragen over online apotheek

Heb je nog vragen over de online apotheek? Ik heb de meest gestelde vragen al voor je uitgelicht. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat dan gerust een reactie achter.

1. Kan je online medicijnen kopen?

Ja, je mag en kan online medicijnen kopen. Let daarbij wel op dat je dit via een geregistreerde apotheek doet, zodat je verzekerd bent van goede apotheek zorg en service. Veel medicatie is online verkrijgbaar, zodat je de drukte van de reguliere apotheek kunt ontlopen. Maar niet alle medicijnen zijn online te koop. Zo mag medicatie die alleen op doktersrecept verkrijgbaar is, niet zomaar online verkocht worden.

2. Is een online apotheek goedkoper dan een reguliere apotheek?

Vaak kun je online dezelfde producten veel goedkoper krijgen. Online apotheken bieden medicijnen meestal goedkoper aan dan reguliere apotheken. Dit kan doordat zij besparen op de kosten van een winkelpand en het inhuren van personeel. Daarom is dit een groot voordeel dat de online apotheek biedt en een goede reden om medicijnen online aan te schaffen. Bij 24Pharma kun je zelfs extra korting krijgen wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief.

3. Is 24Pharma een echte apotheek?

24Pharma is een geregistreerde, betrouwbare online apotheek. De uitgifte van medicatie wordt gecontroleerd door een bevoegde apotheker. 24Pharma is dus een echte online apotheek waar je veilig medicatie en andere medische middelen kunt bestellen. Niet alleen voor de standaard apotheekvoorraad kun je bij 24Pharma terecht, maar ook voor homeopathische middelen, lichaamsverzorging en superfoods. Daarom is 24Pharma wat mij betreft eigenlijk nog veel beter dan een reguliere apotheek! Tip: Gebruik je bij je eerste bestelling de kortingscode ’24NEW’, dan krijg je €5 korting bij een bestelwaarde van minimaal €49.

Bestel nu je medicijnen eenvoudig online bij 24Pharma!

2 Comments

Leave a Reply