Skip to main content

Bij klachten kan je meestal bij je huisarts terecht, maar soms komt dat niet goed uit. Goede zorg is helaas niet altijd vanzelfsprekend voor iedereen. Lange wachtrijen, ongemak over je klachten bij je eigen huisarts of simpelweg geen mogelijkheid om bij de huisarts langs te gaan… Er zijn allerlei drempels die tussen jou en je zorgbehoefte in kunnen staan. Bij Dokteronline vind je een discrete oplossing om een verantwoorde behandeling vast te stellen. Toegankelijke gezondheidszorg is namelijk een groot goed!

dokteronline

Online huisartsen maken jouw leven makkelijker

Het is over het algemeen niet mogelijk om met je eigen huisarts online afspraak mogelijkheden in te plannen. En dat terwijl online afspraken enorm efficiënt zijn. Traditionele huisartsen hebben echter liever dat je een afspraak maakt via de doktersassistente, waar je direct je klachten moet omschrijven. Dan is het nog maar de vraag wanneer je terecht kunt. Is er een gaatje vrij, dan zit je vaak toch nog lang in de wachtkamer, omdat de afspraken voor jou uitlopen. En de apotheek? Daar moet je een nummertje trekken en dan maar wachten tot er tijd is om je recept klaar te maken. Heel snel gaat het allemaal niet…

Omdat een online afspraak maken bij huisarts of dokter zo moeizaam is, kan ik online huisartsen aanraden. Eenvoudig, toegankelijk en to the point: direct hulp bij jouw vraag, zonder nieuwsgierige blikken of meeluisterende voorbijgangers. Zeker wanneer een discrete behandeling gewenst is, zit je natuurlijk niet te wachten op publiek. Dokteronline is dan de perfecte oplossing voor je.

Wat is Dokteronline?

Dokteronline is een online gezondheidsplatform met aangesloten geregistreerde artsen vanuit heel Europa. Dokteronline is het beste adres om betrouwbare online huisartsen te vinden. Op de site heb je de mogelijkheid om verschillende Europees geregistreerde artsen te contacten op het gebied van verschillende gezondheidsvraagstukken. Een huisarts een online vraag stellen is zo geregeld dankzij de snelle dienstverlening. Zorg is nog nooit zo makkelijk en snel in je eigen huiskamer te regelen geweest!

dokteronline

Online recept aanvragen

Een online recept aanvragen kan natuurlijk niet zomaar. Daar is een gecertificeerd arts voor nodig. Dokteronline heeft op een verantwoorde manier toegang tot een passende behandeling. Dankzij een consult weet je precies waar je aan toe bent en dat je een behandeling kan verwachten die passend is bij je klachten en je algehele gezondheidssituatie. Vervolgens kan je ook een passend online recept krijgen. Maak daarom je huisartsen afspraak online en je bent snel aan de beurt. Zo zorg je op een laagdrempelige en eenvoudige manier voor je eigen gezondheid vanuit het comfort van je eigen huis. Online medicijnen bestellen kan tegenwoordig namelijk ook al, bijvoorbeeld bij online apotheek Viata.

De beste online huisarts vinden

Een goede arts zorgt niet alleen voor een passende behandeling, maar voorziet ook in je informatiebehoefte. Hoe meer je weet over waar je klachten vandaan komen, hoe beter je kunt inschatten welke behandeling jou het beste helpt. De kennisbank van Dokteronline staat dan ook bomvol informatie over de meest voorkomende klachten.

Denk hierbij aan slaapproblemen, overgewicht en erectieproblemen. Ook de blogs van deze online huisarts zijn enorm informatief en ingericht op actuele zaken. Met het griepseizoen in aantocht lees je namelijk de beste tips om gezond te blijven in de herfst en winter. En met het nieuwe jaar gaat het bijvoorbeeld over Dry January of stoppen met roken. Zo krijg je altijd de beste gezondheidstips voor de tijd van het jaar!

Met welke klachten kan je terecht bij Dokteronline?

Wat je klacht ook is, bij Dokteronline kan je terecht met al je vragen. Zo heb je altijd toegang tot de juiste medische kennis. Of je nu op zoek bent naar bepaalde medicatie en de werking daarvan, of je wil meer informatie over jouw zorgvraag. Op de site vind je alle relevante informatie in de kennisbank en op de blog. Vind je symptomen of aandoening makkelijk via de zoekbalk. Grote kans dat je hier al alle informatie vindt die je nodig hebt. Dokteronline is namelijk expert op de volgende gebieden:

dokteronline
 • Migraine
 • Fibromyalgie
 • Rugpijn
 • Slapeloosheid
 • Soa’s
 • Anticonceptie
 • Blaasontsteking
 • Haarverlies
 • Erectiestoornis
 • Acne
 • Eczeem
 • Gordelroos
 • Astma

Vervelende aandoeningen waarvoor je misschien niet direct bij je eigen huisarts terecht wilt. Op welk gezondheidsvlak je ook ondersteuning nodig hebt, bij Dokteronline kijkt een professionele online huisarts naar de behandeling die het beste bij je past.

Makkelijk en snel een online huisarts raadplegen!

Met Dokteronline word je eenvoudig geholpen zonder gedoe. Als je een vraag verstuurt via het contactformulier op de site, krijg je binnen 24 uur reactie. Ook kun je van maandag tot en met vrijdag tussen 11:00 uur en 22:00 uur terecht op de chat. Je ziet meteen of er een gezondheidsexpert online is om je te helpen. Stel je je vraag liever telefonisch? Dan bel je met de klantenservice die je van de juiste informatie voorziet. Dus ben je op zoek naar betrouwbaar online huisarts advies? Kies dan voor de diensten van Dokteronline en je start snel een passende behandeling.

Dokteronline: hoe werkt het?

Het proces van Dokteronline is simpel en praktisch. Eerst vraag je een consult aan met een geaccrediteerde arts. Deze arts beoordeelt of de behandeling die je wenst verantwoord is. Dit gebeurt aan de hand van een medische vragenlijst. Als de besproken behandeling verantwoord is, zal deze een positieve beoordeling krijgen. Maar is er bijvoorbeeld een mismatch vanwege medicatie die je al gebruikt? Dan kan er een alternatieve behandeling worden voorgesteld of worden geadviseerd om geen behandeling te starten. Heeft de arts je medische vragenlijst beoordeeld en de aangevraagde behandeling goedgekeurd? Dan wordt het uitgeschreven recept verstuurd naar je thuisadres of naar online apotheek BlueClinic.

Hoe kan ik een online afspraak maken bij de huisarts?

Een online afspraak maken bij de huisarts is simpel. Het proces ziet er zo uit:

 1. Kies de behandeling van jouw voorkeur;
 2. Bekijk de opties en maak een keuze voor een behandeling;
 3. Vul de medische vragenlijst in en een arts beoordeelt of de behandeling passend is;
 4. De arts stuurt het recept naar je toe of zet het voor je klaar bij online apotheek BlueClinic;
 5. Ontvang je medicatie snel thuis, dankzij verzending door een van de aangesloten apotheken.
dokteronline

Dokteronline voordelen

Ondanks dat je misschien wel gewend bent om een afspraak te maken bij de dokter, heeft een online huisartsenafspraak nog meer voordelen. Ik heb ze hier voor je op een rijtje gezet:

✅ Eenvoudig geregeld;

✅ Binnen 24 uur reactie;

✅ Discreet geholpen met je medische problemen;

✅ Betrouwbare informatie;

✅ Vanuit je eigen vertrouwde omgeving;

✅ Professionele, geregistreerde artsen;

✅ Verantwoorde behandelplannen.

Online huisartsen afspraak maken

Maak een online huisartsen afspraak met de specialisten van Dokteronline als je bepaalde klachten hebt en direct geholpen wilt worden. Op de site van deze online huisarts klik je eenvoudig op de knop ‘Start jouw consult’ om je aanvraag voor de beoordeling van je behandeling te starten. Geef aan wat je klachten zijn en welke behandeling je wenst. Je aanvraag maak je compleet door je gegevens in te voeren en de medische vragenlijst in te vullen. Zo ziet de arts direct of de behandeling bij je past.

Je kunt zelfs aangeven wat het product van jouw voorkeur is bij de behandeling van je klachten. Maar als je dit liever aan de arts overlaat, is dat natuurlijk ook prima. Een arts die gespecialiseerd is in het gebied waar jouw gezondheidsklacht over gaat, beoordeelt je aanvraag. Past de gekozen behandeling bij je medische profiel? Dan maakt de arts een recept aan.

Dat recept krijg je toegestuurd, zodat je er zelf mee naar een lokale apotheek kunt gaan. Het is natuurlijk vele malen makkelijker en sneller om de arts dit recept direct door te laten sturen naar BlueClinic. Dit online apothekers platform zorgt ervoor dat je recept wordt klaargemaakt door een apotheek in jouw regio. De medicatie wordt verzonden door de apotheek en via de pakketbezorger ontvang jij de medicatie binnen 3 werkdagen thuis!

Meest gestelde vragen over Dokteronline

Wil je meer weten over Dokteronline? Hieronder staan de meest gestelde vragen over Dokteronline en online huisartsen bij elkaar. Zo weet je precies waar je aan toe bent met Dokteronline en kan je een goede afweging maken.

1. Is Dokteronline betrouwbaar?

Dokteronline is een betrouwbare partij waar je terecht kan voor diverse zorgbehoeften. Als e-healthplatform – dat beschikbaar is voor iedereen – maakt Dokteronline goede zorg voor iedereen toegankelijk. Dokteronline helpt om op een veilige manier tot een oplossing van medische problemen te komen. Volledige gecontroleerde informatie op de website en een eenvoudig beschikbare beoordeling van artsen, leiden zo tot een concreet behandelplan. Door te werken met geregistreerde artsen is met zekerheid te stellen dat de geleverde zorg van goede kwaliteit is.

2. Wat is BlueClinic?

BlueClinic is een apothekersplatform. Deze samenwerking van geregistreerde apotheken zorgt voor online verwerking van medicatie. Wanneer dit op recept gebeurt, zoals via Dokteronline, zorgt de aangesloten apotheek voor het klaarmaken en verzenden van jouw medicatie. BlueClinic stuurt je een betaalverzoek voor de medicatie, zodat je snel en discreet geholpen wordt. De gehele zorgketen is nu dus ook online te vinden, terwijl je toch kan blijven vertrouwen op kwaliteit en vakkennis. Van online huisarts overleg en een online recept krijgen tot het thuis ontvangen van je medicatie: je behandeling heb je helemaal in eigen hand.

3. Kan ik Dokteronline korting krijgen?

Ja, je kunt korting krijgen op je online huisartsen afspraak bij Dokteronline. Als je de website bezoekt, verschijnt er een pop-up. Daarin wordt gevraagd om je e-mailadres in te vullen. Doe je dat? Dan krijg je direct €15 korting op een online consult.

Wacht niet langer, en plan vandaag online je consult!

dokteronline

Leave a Reply