Skip to main content

Wat goed dat jij geïnteresseerd bent in droog trainen! Dat betekent namelijk dat je bewust bezig bent met je gezondheid en dat je het maximale uit jezelf wilt halen. Droog trainen doe je niet zomaar, maar wanneer je weet hoe je het moet aanpakken, kan jij het ook! Of je nu een man of vrouw bent, dankzij het Droog Trainen Protocol zal jij ook je doelen behalen. Lees maar mee met onze Droog Trainen Protocol review!

Hoe kan een Droog Trainen Protocol mij helpen?

Zoals wij eerder beschreven hebben in het Droog Trainen Vrouwen artikel, zal een duidelijk plan of protocol je helpen om gericht aan het werk te gaan en je doelen te bereiken. Ook beschreven wij uitgebreid hoe het Droog Trainen Mannen protocol werkt en wat je daarmee kunt bereiken. Doelen bereiken, lukt namelijk alleen wanneer je een goed plan hebt. Anders doe je maar wat en zal je nooit effectief resultaat behalen.

droog trainen protocol review

Droog Trainen Protocol review: alles over dit protocol!

Henry en Rinus, coaches van de Droog Trainen Academie, helpen sinds 2013 mannen en vrouwen om hun droomlichaam te bereiken. Zij hebben hiervoor een Droog Trainen Protocol voor mannen en een Droog Trainen Protocol voor vrouwen ontwikkeld. De focus ligt hierbij op krachttraining, gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Deze heren willen alleen het beste voor hun klanten en motiveren anderen graag om hun doelen te bereiken.

Henry en Rinus geloven er heilig in dat jij jezelf niet hoeft uit te hongeren, geen honderden euro’s per maand hoef te besteden aan wonderpillen en allerlei supplementen en dat je niet super clean hoeft te eten om snel vet te verliezen. Bovendien staan zij niet achter een koolhydraatarm dieet, eindeloze uren maken op cardioapparaten of het continu veranderen van trainingsschema’s om je spieren te verwarren. Je hoeft van hen niet eens uren in de sportschool te staan om allerlei supersets te doen, want dat werkt helemaal niet.

Dankzij de protocollen kunnen mannen binnen 8 tot 16 weken (zonder jojo-effect!) een strakker, sterker en gespierder lichaam krijgen. Voor vrouwen geldt dezelfde periode, met als resultaat een strakker en mooier gevormd lichaam!

Droog Trainen Protocol bestellen?

droog trainen protocol review

Ontdek welke methode je kunt gebruiken om je vetpercentage te verlagen, hoe je je calorieverbruik het beste kunt inzetten, hoe je lekker kunt eten en toch vet verliest en hoe je een jojo-effect voorkomt. Ook krijg je uitleg over effectief trainen voor het optimale resultaat, waarbij zowel cardio als krachttraining ingezet worden. Dankzij het Droog Trainen Protocol voor man of vrouw kun jij helemaal zelfstandig aan de slag. Je ontvangt namelijk alle informatie en tips die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

droog trainen protocol review

Wil je het Droog Trainen Protocol bestellen? In plaats van de originele prijs van €292 betaal je momenteel slechts eenmalig €67! Voor dit bedrag ontvang je een handig stappenplan en kun je direct beginnen. Waar wacht je nog op? Je droomlichaam kan al binnen enkele weken werkelijkheid worden!

Meest gestelde vragen over Droog Trainen Protocol

Heb je een vraag over het Droog Trainen Protocol? Grote kans dat jouw vraag tussen de meest gestelde vragen staat. Mocht dit niet zo zijn, laat dan gerust een reactie achter.

Waarom is een gezonde levensstijl van groot belang?

Dat je gezond zou moeten eten, minimaal 2 liter water moet drinken op een dag, voldoende moet slapen en regelmatig moet bewegen, dat weten we natuurlijk wel. Maar hoe serieus neem jij dit advies? Goed voor jezelf zorgen is ontzettend belangrijk. Doe je dat niet, dan ga je daar vroeg of laat de gevolgen van merken. Je lichaam zal je in de steek laten en gebreken gaan vertonen, wanneer je haar niet goed onderhoudt.

Ook mentaal zal je minder sterk zijn, meer schommelingen ervaren en je wordt steeds sneller en vaker moe. Jij als sporter wil dit natuurlijk voorkomen. En juist daarom is een gezonde levensstijl van groot belang.

Wat is de basis voor een gezonde levensstijl?

Nog even een korte check om te zien of jij écht gezond leeft. Doe je dit niet, dan is een droog trainen protocol namelijk niets voor jou. Het begint allemaal bij de basis en die bestaat uit:

✅ Begin de dag met een goed en gezond ontbijt. Vermijd zwaar beleg met veel suikers;

✅ Drink minstens 2,5 liter water per dag om je lichaam te helpen afvalstoffen en gifstoffen af te voeren. Voor elke maaltijd een glas water drinken is ook gunstig;

✅ Eet regelmatig (drie keer per dag normaal of zes keer per dag klein) en eet langzaam, zodat je darmen het voedsel makkelijker verwerken en zodat je sneller merkt of je vol zit;

✅ Slaap op regelmatige tijden en word op regelmatige tijden wakker. Slaap voldoende, maar ook niet te lang. Zeven tot acht uur per nacht is echt genoeg;

✅ Eet volgens de Schijf van Vijf en beperk de inname van cafeïne en alcohol;

✅ Beweeg minimaal 30 minuten per dag (maar wil je droog trainen, dan zal je hier meer tijd en energie in moeten stoppen!);

✅ Geniet van het leven en lach wat meer. Dit is goed voor je mentale gezondheid!

Waarom doen mensen aan droog trainen?

De voornaamste reden waarom mensen droog trainen verkiezen boven afvallen, is omdat dit een lange termijn oplossing is. Afvallen moet vaak snel en gemakkelijk, maar het risico is dat je daarna terugvalt in oude gewoonten. Wil je echt van je buikvet afkomen en een methode gebruiken die voor blijvend resultaat zorgt? Dan is droog trainen middels een Droog Trainen Protocol een betere en meer effectieve oplossing.

Bij droog trainen staat afvallen centraal, maar wordt ook gefocust op een gespierd en strak lichaam als eindresultaat. Dit voorkomt loshangend vel (zoals na veel diëten ontstaat). Je bent namelijk niet alleen bezig met vet verliezen, maar ook met spiermassa opbouwen. De reden dat zowel mannen als vrouwen een Droog Trainen Protocol volgen en graag aan droog trainen doen, is dus vanwege het mooie en strakke resultaat.

droog trainen protocol review

Leave a Reply