Hoe ga jij je gezondheidsdoel behalen?

Wat goed dat jij aan je gezondheid wilt werken! Een voedingsschema is daarvoor de ideale tool. Heb je nog geen idee hoe je aan zo’n voedingsschema komt? Of welke je precies nodig hebt? Bekijk het aanbod aan schema’s hieronder om te ontdekken welke bij jouw doel past. Wil je op gewicht blijven? Afvallen? Of bulken? Het is allemaal mogelijk op Doelekkergezond.nl!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

155

Schema's verkocht

100

Tevreden klanten

8

Jaar aan kennis en ervaring

Wat is jouw doel?

Afvallen

Wil je graag wat kilo’s afvallen? Dan is onderstaand schema iets voor jou. Eenvoudig te volgen, maar heel effectief. Zeg maar dag tegen de overtollige kilo’s en hallo tegen de beste versie van jezelf!

Ik wil afvallen!

Op gewicht blijven (man)

Wil je als man graag gezond leven en lekker op gewicht blijven? Dan is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Kies daarom voor dit voedingsschema voor mannen en geef je lijf wat het verdient!

Ik wil gezond blijven!

Op gewicht blijven (vrouw)

Ben jij een vrouw en wil je graag je gezonde gewicht behouden? Dan is het belangrijk dat je de juiste voeding tot je neemt. Dankzij dit voedingsschema is dat heel gemakkelijk. En zo blijft gezond eten toch heel lekker!

Ik wil gezond blijven!

Bulken

Of je nu een man of vrouw bent, je doel kan natuurlijk ook zijn om te bulken. Dat is op een gezonde manier aankomen in spieren en zo min mogelijk in vet. Wil jij dat ook? Dan is dit het juiste voedingsschema voor jou.

Ik wil groeien!

Liever een persoonlijk schema? Dat kan ook!

Speciaal voor jou gemaakt

Persoonlijk voedingsschema

Wil jij liever een persoonlijk voedingsschema, helemaal op maat gemaakt voor jou? Dat is ook mogelijk op Doelekkergezond.nl. Ik help je heel graag (samen met mijn team van personal trainers en diëtisten) aan het ideale voedingsschema. Helemaal afgestemd op jouw doelen, wensen en behoeften. En dus ook rekening houdend met wat jij wel en niet lekker vindt.

Klik op de knop hieronder om te starten met de aanvraag!

Let's go personal!