Skip to main content

Misschien hoefde je vroeger nooit op je voeding te letten, maar wanneer je in de overgang komt kunnen de kilo’s er ineens heel snel aankomen. Vooral rond de buik vormt vetophoping en het gaat er veel moeilijker af dan voorheen. Daarom is het van belang om een methode te gebruiken die helpt bij afvallen in de overgang. Ria Kamelle schreef het boek ‘Slank door de Overgang’ en vertelt je precies hoe je die overtollige kilo’s en dat buikvet kwijtraakt!

In de overgang en afvallen

afvallen in de overgang

In de overgang en afvallen? Dat vinden veel vrouwen lastig. En dan hebben we het nog niet eens over snel afvallen in de overgang, want alles lijkt juist steeds langzamer te gaan. Wanneer een vrouw in de overgang komt, vertraagt de stofwisseling en wordt er minder oestrogeen aangemaakt. Dit kan resulteren in gewichtstoename. Juist daarom is afvallen in de overgang populair. Steeds meer vrouwen vragen zich af hoe zij dit het beste kunnen aanpakken. Vooral omdat het zo’n vervelende klus is die bij veel vrouwen helemaal niet lijkt te lukken.

Help, afvallen in de overgang lukt niet!

Stel je voor: afvallen in de overgang lukt niet. Dat kan enorm demotiveren. Maar wist je dat dat helemaal niet nodig is? Afvallen overgang is namelijk heel goed mogelijk. En wanneer dat eenmaal gelukt is, kun je weer tevreden naar jezelf in de spiegel kijken en je kleren comfortabel dragen. Bovendien krijgt je humeur er een enorme boost van. Afvallen in de overgang betekent trouwens niet dat je urenlang moet sporten of allerlei ingewikkelde diëten moet volgen. Je moet alleen weten wat de juiste aanpak is om je doel te bereiken.

Afvallen overgang: afvallen in de overgang tips

Dus hoe kun je succesvol afvallen in de overgang? Wij hebben een aantal handige afvallen in de overgang tips voor je verzameld, die jou zeker op weg zullen helpen:

✅ Eet gezonde vetten (zalm, makreel, paling, avocado, zaden en noten) en laat vetvrije producten liever staan. Ja echt! In de menopauze heb je gezonde vetten juist nodig en de meeste vetvrije producten bevatten juist veel suikers;

✅ Eet minder dan vroeger, want je lichaam heeft nu minder calorieën nodig. Je beweegt waarschijnlijk minder en je stofwisseling is anders geworden;

afvallen in de overgang

✅ Doe aan krachttraining om vet te verbranden. Een mooie bonus: spiermassa verbrandt in rusttoestand ook calorieën, dus je profiteert hier dubbel van;

✅ Eet wat minder suiker, zodat je bloedsuikerspiegel niet te veel schommelt. Natuurlijke zoetstof zoals honing is een goed alternatief;

✅ Houd je aan een gezond en gebalanceerd voedingspatroon, zodat je geen supplementen nodig hebt;

✅ Probeer minder alcohol te drinken, want je lichaam kan dit steeds lastiger verwerken en slaat dit op als (buik)vet;

✅ Drink voldoende water op een dag. Dit helpt ook de trek in zoet en zout te stillen;

✅ Voorkom emotie-eten door activiteiten die jou een goed gevoel geven.

Ria Kamelle boek: Slank door de Overgang

Aan de hand van bovenstaande tips kom je vast al ver! Maar wat dacht je van een boek waarin een bewezen effectieve methode wordt uitgelegd om afvallen overgang mogelijk te maken? Ria Kamelle schreef het boek ‘Slank door de Overgang’ dat onder andere 50+ buikvet verbrandende dieet recepten bevat en jou van je overgangsklachten afhelpt. Afvallen in de overgang of afvallen na de overgang is goed te doen wanneer je deze methode ervoor gebruikt!

Kook maaltijden voor het hele gezin met natuurlijke ingrediënten die je gewoon in de supermarkt vindt. In dit boek staan recepten voor het ontbijt, de lunch en het diner, maar ook voor gezonde snacks. Verder lees je waarom kilo’s zelfs met sporten en weinig eten tijdens de overgang niet snel verdwijnen en waarom je juist rondom je buik, benen en heupen aankomt. En dat is slechts een kleine greep uit dit boek!

Na het volgen van Ria’s methode over afvallen in de overgang krijg je meer energie, ben je minder vermoeid, zal je huid weer gaan stralen en kom je weer goed in je vel te zitten.

Afvallen in de overgang met 4 gratis bonussen!

Wanneer je Slank door de Overgang koopt, krijg je er tijdelijk vier gratis bonussen bij:

✅ 40 vet verbrandende groene smoothies en sapjes;

✅ Kledingadvies voor vrouwen in de overgang;

✅ Handige maaltijdplanner en boodschappenlijstjes;

✅ Waardevolle updates via e-mail over nieuwe recepten, bonusmateriaal, tips en de nieuwste onderzoek publicaties.

Slank door de Overgang bestellen?

afvallen in de overgang

Afvallen in de overgang wordt gemakkelijker dan ooit wanneer je besluit het boek Slank door de Overgang te bestellen. In plaats van de originele prijs van €197 voor deze methode, betaal je nu slechts €37. Dat is toch geen geld?! Gun jezelf deze kans en laat hem niet aan je voorbijgaan. Dit is dé manier om afvallen in de overgang écht aan te pakken.

Meest gestelde vragen over afvallen in de overgang

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Lees dan nog even verder! We hebben de meest gestelde vragen namelijk al beantwoord.

Wat als ‘Slank door de Overgang’ mij niet bevalt?

Ria is zó overtuigd van haar methode, dat je deze risicovrij kunt proberen. Heb je het programma doorlopen en ben je niet overtuigd?
Stuur dan binnen 30 dagen na aankoop een mailtje om je aankoopbedrag terug te krijgen.

Kan ik direct na aankoop beginnen?

Ja, nadat je de betaling hebt voldaan, kun je starten. Je hebt dan namelijk direct toegang tot het programma ‘Slank door de Overgang’ en tot alle bonussen.

Bevat het boek speciale recepten voor afvallen in de overgang?

Dat klopt. Alle recepten in het boek zijn speciaal afgestemd op vrouwen van 40 jaar en ouder en hebben als doel gewichtsverlies en vetverlies. Toch kun je er gewoon met het hele gezin van genieten, want het zijn allemaal gezonde recepten.

afvallen in de overgang

Leave a Reply