Skip to main content

Misschien is het je opgevallen dat steeds meer mensen de sportschool induiken. Niet alleen aan het begin van het jaar in verband met goede voornemens, maar continu. Steeds meer mensen hechten belang aan een goede gezondheid en daar hoort sporten ook bij. Wie regelmatig beweegt, zal fitter zijn en zich sterker voelen. Een manier om nog sterker te worden, is door spiermassa opbouwen. Vooral ‘spiermassa man’ is een populair zoekwoord op het internet. Ben je benieuwd waarom? Lees maar mee!

Alles over het Spiermassa Protocol

spiermassa man

Henry en Rinus zijn de ontwikkelaars van het Spiermassa Protocol en oprichters van de Droog Trainen Academie. Zij hebben hun kennis en ervaring ingezet om mannen te helpen met spiermassa opbouwen. Het is hun doel om het hele jaar in vorm te zijn, maar ook te genieten van het leven. En dat willen zij ook voor jou!

Daarom hebben zij het Spiermassa Protocol bedacht: dé ultieme gids voor spiermassa opbouwen man. Het is een alles-in-één pakket waarbij je leert om hard, effectief en slim te trainen en flexibel te diëten. Dat betekent een gezond voedingspatroon, zonder al te veel restricties. Dankzij het Spiermassa Protocol kun jij spiermassa opbouwen, ongeacht hoeveel ervaring je hebt of op welk niveau je je bevindt.

Dit krijg je bij het Spiermassa Protocol

Ben je benieuwd naar wat je precies krijgt bij het Spiermassa Protocol? Dat zijn de volgende onderdelen:

✅ Theorieboek (e-book) met informatie over de jarenlange kennis en ervaring van Rinus en Henry op het gebied van voeding, training, supplementen en levensstijl;

✅ Praktijkplan (e-book) waarin je stap voor stap leert hoe je moet eten, trainen en je voortgang kunt meten;

✅ Trainingsschema (PDF) voor 12 weken met schema’s voor 3,4 en 5 dagen per week sporten, inclusief advies over oefeningen, sets, reps, rusttijden, enzovoort;

✅ Macrocalculator (Excel) om je startwaarden te berekenen en exact te weten hoeveel calorieën jouw lichaam nodig heeft en hoe de verhoudingen tussen vet, eiwitten en koolhydraten moet zijn.

spiermassa man

Spiermassa opbouwen: voor wie is het bedoeld

Is spiermassa opbouwen ook iets voor jou? Op die vraag geven Henry en Rinus graag antwoord. Zij zijn van mening dat alle mannen die te weinig spiermassa hebben mee kunnen doen. Ben je nieuw met krachttraining en heb je een vetpercentage onder de 20%? Dan ben je van harte welkom. Heb je wel al ervaring met krachttraining en zit jouw vetpercentage rond de 10% of is hij lager? Ook dan is dit protocol echt iets voor jou. Het is in elk geval belangrijk dat je gemotiveerd bent om aan de slag te gaan en je doelen te behalen.

Voor wie is spiermassa opbouwen middels dit protocol dan niet geschikt? Allereerst voor mannen die eeuwig bulken. Zij hebben wel genoeg spiermassa, maar te veel vet. Daar is dit protocol niet op gericht. Ook mannen die nieuw zijn met krachttraining en een vetpercentage van boven de 30% hebben, is dit niet de juiste aanpak. Voor die twee categorieën is er het Droog Trainen Protocol! Ben je bovendien niet gemotiveerd? Ook dan wordt afgeraden om met het Spiermassa Protocol aan spiermassa opbouwen te doen. Als jij er niet volledig achterstaat en niet gemotiveerd genoeg bent om alles te geven, dan zal je je doelen niet behalen. Het is dan zonde van je tijd. Doe het pas als je er écht achter staat!

Aan de slag met het Spiermassa Protocol: spiermassa opbouwen!

Ben jij er wel klaar voor om aan de slag te gaan en voldoe je aan de bovengenoemde criteria, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Of je nu weinig spiermassa hebt of meer, spiermassa opbouwen en spiermassa behouden gaat niet vanzelf. Ook jij kunt af en toe wel hulp gebruiken. Zo ook met je spiermassa, man!

spiermassa man

Wij weten zeker dat ook jij uit de voeten kunt met het Spiermassa Protocol. Je kunt vandaag nog beginnen met het bouwen van je droomlichaam en een sterkere en gespierdere versie van jezelf worden. Het enige wat je hiervoor moet doen is een kleine investering van slechts €47! Dit is overigens een mooie actieprijs, want normaal gesproken kost dit protocol €97. Dat is meer dan het dubbele!

Nadat je hebt betaald, ontvang je binnen een paar minuten een e-mail met daarin je inloggegevens. Log in via de link in de e-mail en download het Spiermassa Protocol direct. Dan kun je vandaag nog starten. Hoe eerder, hoe beter, want dan zal je je droomlichaam ook sneller bereiken!

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Wij hebben de meest gestelde vragen alvast beantwoord!

Waarom is spiermassa opbouwen man populair?

Tegenwoordig doen we er steeds meer aan om fit en gezond te zijn. Wanneer je een gezond lichaam hebt met veel spiermassa, is je lichaam sterker. Ook zal je beter in je vel zitten en meer zelfvertrouwen hebben wanneer je er beter uitziet. Dat zijn dan ook de voornaamste redenen dat spiermassa opbouwen zo populair is geworden. Een sterk lichaam betekent een sterke geest, en dus een beter leven.

Is spiermassa man noodzakelijk?

bouwstoffen nodig om goed te functioneren. Hoe gezonder jij leeft, des te meer je je lichaam helpt om optimaal te presteren. Mannen met meer spiermassa hebben over het algemeen een sterker lichaam dat meer kan hebben. Daarom is spiermassa man wel erg belangrijk.

Hoe zorg ik na spiermassa opbouwen voor een strak lichaam?

Misschien denk je alvast vooruit of heb je er ervaring mee. Sommige mannen komen bij spiermassa opbouwen niet alleen aan in spieren, maar ook in vet. Eet daarom vooral eiwitrijke recepten. Ben je na al dat spiermassa opbouwen ook aangekomen in vet? Dan wordt het tijd om met droog trainen te starten. Lees hier alles over het Droog Trainen Protocol mannen!

spiermassa man

2 Comments

Leave a Reply