Skip to main content

Droog trainen, oftewel cutten, betekent dat je zoveel mogelijk vet kwijtraakt terwijl je zoveel mogelijk spiermassa behoudt. Het onderscheidt zich daarmee van het gewone afvallen. Door droog trainen worden je spieren beter zichtbaar. Naast de juiste training is ook de juiste voeding hierbij van belang. Ben je benieuwd naar droog trainen en kun jij er wel wat hulp bij gebruiken? Lees dan vooral verder!

Droog trainen mannen; wat is dat precies?

droog trainen protocol mannen

Droog trainen is een begrip dat uit de wereld van het bodybuilden komt. Daar wordt men beoordeeld op de zichtbaarheid van de spieren. Dat is dan ook de reden dat droog trainen daar zoveel voorkomt. Het is een manier om onderhuids vet te verliezen en spieren zichtbaarder te maken. Een bijkomend voordeel hiervan is dat je spieren vaak een stuk groter lijken wanneer er minder vet aanwezig is.

Bodybuilders krijgen dit voornamelijk voor elkaar door minder calorieën te eten in hun voeding, veel water te drinken en hard te trainen. Hierbij wordt niet alleen de focus gelegd op vet verliezen, maar ook op spiermassa behouden. Die spiermassa moeten immers goed zichtbaar worden! Waar droog trainen voorheen echt een bodybuilder term was, wordt droog trainen voor steeds meer mannen interessant. Zij kunnen hun lichaam er op deze manier namelijk ook zo strak en sterk mogelijk uit laten zien.

Vooral wanneer de zomer eraan komt, willen veel mensen aan de slag met hun lichaam. Aangezien droog trainen vrij ingewikkeld en moeilijk vol te houden is, lukt het lang niet iedereen om goede resultaten te behalen. Daarom is het Droog Trainen Protocol Mannen in het leven geroepen!

Hoe droog trainen mannen?

Wil jij alvast aan de slag met droog trainen, volg dan in elk geval de volgende droog trainen mannen tips op. Allereerst is het belangrijk om een realistisch doel voor jezelf te stellen.

Droog trainen doe je niet in twee weken, dus neem de tijd en bedenk goed wat je precies wilt bereiken. Heb je een bepaald beeld dat je voor je ziet in de spiegel? Wil je een bepaald streefgewicht of vetpercentage bereiken?

droog trainen protocol mannen

Stel dit voor jezelf vast. Het is te allen tijde heel belangrijk om voldoende water te drinken, genoeg te slapen en zo min mogelijk stress op te zoeken. Op die manier kan je lichaam het beste presteren.

Nu wordt het tijd voor de belangrijkste stappen: minder calorieën en meer eiwitten eten en daarbij vooral heel gezond en gevarieerd eten. Dat betekent dat je fastfood en andere calorie- en suikerrijke voeding en dranken moet laten staan.

Vul je voedingspatroon indien nodig aan met voedingssupplementen die jouw lichaam zullen ondersteunen tijdens dit intensieve proces van droog trainen mannen. Weet dat het niet goed is om te snel af te vallen.

Anders raak je ook spiermassa kwijt en dat wil je natuurlijk niet. Blijf daarom zo zwaar mogelijk trainen op een hoge intensiteit en doe niet al te veel cardio. Gun je lichaam wel altijd voldoende rust om te herstellen van trainingen, anders vergroot je het risico op blessures.

Wat is droog trainen in elk geval NIET?

Neem je bovenstaande tips in acht, dan komt het vast goed met jouw proces van droog trainen. Toch is het niet alleen belangrijk om te weten wat je wel moet doen. Je moet ook op de hoogte zijn van de dingen die je juist niet moet doen tijdens droog trainen.

Je moet jezelf niet uithongeren, je moet geen enorm bedrag aan magische pillen besteden, je moet geen koolhydraatarm dieet volgen en je moet ook niet elke paar uur eten om je metabolisme actief te houden.

Verder is heel strikt eten ook niet nodig en hoef je écht niet enorm veel cardio oefeningen te doen. Je hoeft sowieso niet iedere dag uren in de sportschool door te brengen, ook al denk je misschien van wel.

Droog trainen protocol mannen review: aan de slag!

Wist je dat je helemaal geen bodybuilder of superman hoeft te zijn om jouw eigen droomlichaam te krijgen? Henry en Rinus, coaches van de Droog Trainen Academie, hebben namelijk een droog trainen plan voor jou ontwikkeld.

droog trainen protocol mannen

Zij helpen mannen al jarenlang om hun ideale lichaam te bouwen door middel van gezonde voeding en een specifiek trainingsschema. Dat ziet er als volgt uit!

Voor een eenmalige betaling van €67,00 krijg je:

  • Dé methode om je vetpercentage te verlagen;
  • Inzicht in jouw dagelijkse calorieverbruik;
  • Uitleg over eten wat je lekker vindt en toch vet verliezen;
  • Uitleg over effectief trainen voor een optimaal resultaat;
  • Strategieën om een jojo-effect te voorkomen en blijvend vet te verliezen.

Droog trainen protocol mannen review van anderen

Ben je benieuwd naar Droog Trainen Protocol Mannen ervaringen van anderen? Joost vertelt bijvoorbeeld: “Als je bereid bent om de moeite erin te stoppen en er echt voor te gaan, dan staan Rinus en Henry voor je klaar en kom je echt strak in je lijf!”

En Ron zegt dat hij al 10 jaar traint, maar nog nooit zoveel resultaat heeft geboekt in zo’n relatief korte tijd als nu. Ook Johny is enthousiast: “Ik voel me fitter, sterker en vooral voor de spiegel ziet het er een stuk beter uit!”

Overtuigd? Droog Trainen Mannen Schema bestellen!

Ga je vandaag het Droog Trainen Mannen Schema kopen? Dan krijg je er een aantal leuke bonussen bij. Helemaal gratis! Ga bijvoorbeeld aan de slag met het e-book ‘Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies’ of het e-book ‘Hoe om te gaan met krachttraining en cardio’.

Hoe beter jij weet wat de logica is achter het Droog Trainen Mannen Protocol, des te beter je het kunt uitvoeren. Ook het e-book ‘Progressie meten en het plan bijstellen’ is heel nuttig als je succes wilt behalen. Dankzij de handige macrocalculator die je als bonus ontvangt kun je direct na betaling de startwaardes voor jouw voedingsplan berekenen.

En wat dacht je van een Pdf met trainingsschema’s die je zowel thuis als in de sportschool kunt uitvoeren? Hoe eerder je daarmee begint, des te eerder je je doelen bereikt. Bovendien krijg je tijdelijk gratis toegang tot de Droog Trainen Academie supportgroep, waar je samen met andere gemotiveerde mensen aan je droomlichaam kunt werken!

droog trainen protocol mannen

Meest gestelde vragen over droog trainen mannen

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over het droog trainen mannen schema? We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Lees vooral verder, dan ben je straks op de hoogte van alles wat er te weten is over droog trainen voor mannen!

Hoe snel kan je droog trainen?

Droog trainen heb je niet binnen een paar dagen of weken voor elkaar. Vaak ben je er wel maanden mee bezig, zeker wanneer je zelf nog volledig moet uitzoeken welke aanpak voor jou het beste werkt. Met het Droog Trainen Mannen Protocol kan je veel sneller aan de slag en kan je binnen 8 tot 16 weken effectief je vetpercentage verlagen. De tips die je krijgt bij dit programma, helpen je om blijvend je vetpercentage te verlagen. Je kan een methode voor korte tijd inzetten, maar het is natuurlijk beter om de rest van je leven lekker in je vel te zitten. Daarom is het Droog Trainen Protocol Mannen erop gericht om je inzichten te geven die je altijd kunt blijven toepassen. 

Hoe begin je met droog trainen voor mannen?

Om te starten met droog trainen zijn mannen snel geneigd om veel supplementen te combineren met veel cardio. Maar het belangrijkste is om gegevens te verzamelen waarmee je aan de slag kunt. Meet je gewicht en vetpercentage op en bereken vervolgens wat je lichaam nodig heeft. Zo moet je weten hoeveel calorieën je lichaam verbruikt in de ruststand, hoeveel calorieën je dagelijks verbrandt en natuurlijk hoeveel calorieën je momenteel binnenkrijgt. Daarnaast moet je kijken naar je voeding: wat ga je eten om de benodigde calorieën in de juiste verhouding binnen te krijgen? En hoe maak je daarin gezonde keuzes? Pas als je deze basics op orde hebt, kan je daadwerkelijk aan de slag met droog trainen!

Wat mag je niet eten bij droog trainen mannen?

Ai, dit is waar veel mensen op vast lopen: alles wat NIET mag. Hoe kan je een lager vetpercentage realiseren en behouden, als je elke dag moet afzien? Geen suiker, geen vet, geen koolhydraten… Nee hoor, met het Droog Trainen Mannen Protocol krijg je inzicht in de manier die het beste voor jou werkt en focus je op wat je wel mag. Het is daarom dé methode die je wel volhoudt.

Wat is de beste manier voor droog trainen mannen?

De beste manier voor droog trainen, mannen en vrouwen, is de manier die is afgestemd op jouw lichaam en training. Dat is namelijk de enige manier om het vol te houden voor langere tijd. Wat heb je eraan om jezelf twee maanden lang uit te hongeren, mooi op de foto te gaan en vervolgens je vetpercentage weer omhoog te zien schieten? Kies voor langdurig resultaat en een aanpak waar je de rest van je leven profijt van hebt. Het Droog Trainen Mannen Protocol helpt je daarbij.

Wat is het verschil tussen cutten en afvallen?

Afvallen is gericht op gewichtsverlies en houdt veel minder rekening met de verhoudingen van het lichaam. Maar wanneer we het over droog trainen hebben, spreken we ook wel van ‘cutten’. Dit is het verbranden van vetmassa met het behoud van spiermassa. Het doel is om een zo droog mogelijk lichaam te realiseren, zodat de spieren beter zichtbaar zijn.

droog trainen protocol mannen

Leave a Reply