Skip to main content
lekkerste keto recepten

Ben je op zoek naar een nieuwe manier om af te vallen, omdat de standaard diëten niet lijken te lukken? Je hoeft niet per se streng voor jezelf te zijn om gewicht te verliezen. Afvallen kan namelijk ook met de lekkerste keto recepten. Wat het keto dieet precies is en waarom je het zou moeten proberen, vertellen we je graag in dit artikel. Lees je mee?

Vet als brandstof gebruiken met keto recepten

Bij een keto dieet eet je geen koolhydraten, weinig eiwitten en veel vetten. Deze manier van eten zorgt ervoor dat je lichaam vet gaat aanspreken als brandstof. Daardoor zal je vrij snel en veel kunnen afvallen. Je hebt hier geen shakes, supplementen of vreemde oefeningen voor nodig. Het ketogeen dieet is rond 1900 bedacht door Russell M. Wilder. Hij raadde als Engelse dokter zijn patiënten aan om minder suiker en koolhydraten te eten.

Later ontwikkelde zich dit tot het keto dieet. Men ontdekte dat – in plaats van suiker als brandstof te gebruiken – het lichaam ook vet als brandstof kan gebruiken. En daardoor val je af! Doordat we tegenwoordig zoveel suikers eten (ze zitten immers bijna overal in), begrijpt het lichaam niet meer dat het juist vet moet aanspreken als brandstof, in plaats van al die suikers. Het gevolg is dat je zwaarder wordt, meer vet opslaat, stemmingswisselingen krijgt en je regelmatig futloos voelt. Met het keto dieet kan je je lichaam terug switchen naar een vetverbrandingsmachine.

Waarom ‘101 Keto Recepten’ zo goed werkt

Dankzij het keto dieet verminder je de inname van koolhydraten en verhoog je de inname van vetten. Je leert je lichaam op die manier om niet suiker, maar juist vet als brandstof te gebruiken. Naast gewichtsverlies heeft het meer voordelen. Denk hierbij aan een gezonde en stralende huid, meer energie, een stabieler humeur, geen hongeraanvallen, een beter uithoudingsvermogen, een betere mentale staat en een sneller herstel van het lichaam.

Met het boek 101 Keto Recepten ontdek je hoe deze levensstijl precies werkt en welke dingen je zoal hoort te eten. Ook lees je welke voedingsstoffen de boosdoeners zijn die je beter kunt vermijden. Dit boek staat boordevol recepten waarvan zeker gezegd kan worden dat het de lekkerste keto recepten zijn!

lekkerste keto recepten

De lekkerste keto recepten voor jou!

Ga je volgens het keto dieet eten en eet je alleen nog de lekkerste keto recepten? Dan is afvallen niet eens moeilijk of ingewikkeld! Deze recepten zijn namelijk niet alleen heel goed voor je, maar ook superlekker! Wat dacht je van een keto salade met bacon en champignons of een bord Mexicaanse bloemkoolrijst met kipspiesjes? Verder mag je veel vis, gezonde vetten, eieren, vlees, groenten, rood fruit, noten en zaden eten en vermijd je de bewerkte, ongezonde voeding (waaronder fastfood).

Alle recepten in het 101 Keto Recepten boek zijn 100% keto en 100% smaakvol. Naast dat, zijn de lekkerste keto recepten zoveel mogelijk gericht op Paleo. Dat betekent dat je geen graan, zuivel, suikers, bonen, conserveringsmiddelen en gifstoffen binnenkrijgt. Wat het NIET betekent, is dat je al je favoriete gerechten moet opgeven. Je krijgt namelijk allerlei heerlijke alternatieven aangeboden in het 101 Keto Recepten boek. Veel recepten zijn namelijk in een nieuw keto jasje gestoken en daardoor prima te eten tijdens dit dieet!

Over Mitchel, de auteur van 101 Keto Recepten

Toen Mitchel nog jonger was, schaamde hij zich voor zijn lichaam. Hij wilde heel graag afvallen, maar het lukte hem gewoon niet om zijn mindset te veranderen en door te zetten. De verandering kwam voor hem toen hij besloot zich niet langer tegen zijn lichaam af te zetten, maar het te accepteren en ermee samen te werken. Rond die tijd ontdekte hij ook Paleo, wat heel goed voor hem bleek te werken.

Dat was het moment waarop Mitchel snapte dat hij het ingebouwde mechanisme in zijn lichaam moest activeren om vet te gebruiken als brandstof. Het resultaat? Hij kreeg meer energie, verloor overtollig buikvet, kon de lekkerste gerechten eten en had niet eens veel honger meer gedurende de dag. Ook kreeg hij minder trek in zoetigheid.

Wat houdt het precies in?

Het 101 Keto Recepten boek bestaat uit 220 full color pagina’s in Pdf-formaat. Dit ultieme keto maatje neem je daardoor gemakkelijk overal mee naartoe en kun je op elk apparaat openen. Het helpt je het keto dieet te begrijpen en te gebruiken. Alles wordt namelijk stap voor stap uitgelegd en je krijgt de lekkerste keto recepten voorgeschoteld. Ga dus lekker met jouw keto dieet recepten PDF aan de slag en verras ook je gezin of partner met deze lekkere keto recepten.

101 Keto Recepten bestellen

Wanneer je het 101 Keto Recepten boek bestelt, betaal je momenteel slechts €37! En daar krijg je tijdelijk 5 gratis bonussen bij (ter waarde van €115)!

lekkerste keto recepten

1e Bonus: Keto Snelstart Gids

Samenvatting over wat keto precies is, hoe je je jouw leven en mindset kunt veranderen en hoe je meer energie krijgt.

2e Bonus: Keto Eten Buiten de Deur

Eet je per ongeluk te veel koolhydraten tijdens een etentje, dan raakt je lichaam gemakkelijk uit ketose (de staat die het dankzij het keto dieet bereikt). Om dit te voorkomen lees je in deze gids wat je moet vermijden en wat je daarvoor in de plaats beter kunt eten.

3e Bonus: Complete Keto Voedingslijst

Wil je precies weten welke voeding keto is en welke niet? Dan moet je deze voedingslijst erbij pakken.

4e Bonus: Maaltijd planningen en Boodschappenlijstjes

Keto recepten volgen moet wel makkelijk blijven. Daarom kun je gebruikmaken van de planningen en boodschappenlijstjes. Deze zijn kant en klaar en zullen je helpen om met gemak af te vallen.

5e Bonus: 101 Keto Excel Macro’s en Calorielijst

Een overzicht van alle recepten met de hoeveelheid calorieën en macronutriënten die erin zitten.

Niet goed? Geld terug!

Voordat je begint met de keto recepten, is het van belang dat je begrijpt waarom sommige mensen geen resultaten behalen met het keto dieet. Zij stoppen namelijk bij de eerste tegenslag.

Misschien zien zij door alle informatie niet meer hoe zij het precies moeten aanpakken of vinden zij het lastig om op een hele andere manier te eten. Verder gaan standaard keto recepten snel vervelen.

Ook dat kan ertoe leiden dat mensen afhaken. Gelukkig worden deze zorgen allemaal weggenomen dankzij het 101 Keto Recepten boek! Probeer het nu 60 dagen lang en ontdek hoe goed het keto dieet voor jou kan werken.

Ben je niet tevreden met je aankoop? Stuur dan een mailtje en krijg het geld teruggestort op je rekening. Je hoeft de Pdf-bestanden niet terug te sturen. Die mag je gewoon houden

Zo zeker is Mitchel van zijn aanpak! Dus waar wacht je nog op? Ga 101 Keto Recepten bestellen!

lekkerste keto recepten

Leave a Reply