Skip to main content

Wil jij je recepten lekker en simpel? Dat is vaak lastig wanneer je daarnaast nog de eis hebt dat recepten gezond moeten zijn. Toch is het niet onmogelijk.

Recepten gezond en makkelijk maken lukt tegenwoordig steeds beter en stelt mensen in staat om hun lichaam goed te voeden en toch af te vallen. Wil jij dit ook en kan je er wel wat hulp bij gebruiken? Dan wordt het hoog tijd om verder te lezen!

Recepten lekker en simpel maken, kan dat?

De grootste frustratie bij gezond eten, is dat het vaak lang duurt om een maaltijd te maken. Er zijn allerlei ingrediënten voor nodig en soms kun je die niet eens bij de supermarkt bij jou in de buurt kopen.

Je hebt veel liever dat recepten snel klaar zijn. Maar hoe kun je recepten lekker én simpel maken, zodat je er alleen of samen met je partner of gezin heerlijk van kunt genieten? Eerder schreven wij over de Afslank Receptenbijbel, maar vandaag willen we een ander concept bespreken!

Een gezonde levensstijl hoeft niet veel tijd en moeite te kosten. Het is zelfs heel goed te doen, ook al heb je een partner, gezin, baan, huishouden en een sociaal leven.

Bijna niemand vindt het leuk om urenlang in de keuken te staan en bezig te zijn met ingewikkelde en langdradige recepten, dus jij hoeft dat ook niet te doen.

recepten lekker en simpel

Recepten weinig kcal, maar toch lekker

Ria Kamelle schreef een boek met recepten weinig kcal, waardoor iedereen recepten gezond en makkelijk kan bereiden. In plaats van een crashdieet of levensstijl te kiezen die niet bij je past, kun je aan de hand van dit boek afvallen met blijvend resultaat.

Het zijn recepten die weinig kcal bevatten, die geschikt zijn voor het hele gezin, die je klaarmaakt in 30 minuten of minder en die slechts 5 tot 6 ingrediënten bevatten. Zo zorg je ervoor dat je hormoonhuishouding en bloedsuikerspiegel in balans blijven en kun je ook als vrouw van 40 jaar of ouder effectief gewicht verliezen!

Recepten lekker en simpel bereiden met Ria Kamelle boek: ‘50 recepten in 30 minuten’!

Met het boek van Ria Kamelle maak je allerlei recepten snel klaar. Deze zijn allemaal glutenvrij en zuivelvrij en je hebt er geen dure supplementen, pillen of poeders bij nodig. Met slechts 5 of 6 ingrediënten per recept lekker en simpel koken, dat wil jij toch ook?

Dit is wat je krijgt wanneer je het boek ‘50 recepten in 30 minuten’ bestelt:

✅ 50 vet verbrandende recepten voor ontbijt, lunch, diner, snacks en desserts;

✅ Recepten die geen overgangsklachten veroorzaken;

✅ Handige boodschappenlijstjes;

✅ Geen abonnement, maar wel regelmatig gratis nieuwe updates.

Recepten lekker en simpel bereiden: ervaringen van anderen met dit programma

Ben je benieuwd naar wat anderen van het programma ‘50 recepten in 30 minuten’ vinden?

Berda (57) was al een hele tijd op zoek naar gezonde, snel te bereiden recepten en had al een aantal kookboeken getest. “Vaak viel het mij vies tegen, omdat je allerlei poeders en kruiden in huis moet halen. Dit kost mij elke keer veel geld. Ik ben daarom heel blij met de recepten van Ria! Eindelijk kan ik snel en gemakkelijk een gezonde maaltijd op tafel zetten die ook nog eens betaalbaar is!”

Saar (45) zegt in haar review het volgende: “Ik ben al 1,7 kilo afgevallen in twee weken. Het is gemakkelijk vol te houden en het afvallen gaat sneller dan ooit tevoren. Dit bevalt mij supergoed en ik kan andere mensen ook aanraden om te starten!”

Aan de slag met ‘50 recepten in 30 minuten’ en recepten lekker en simpel bereiden

Wil jij vandaag nog starten met ‘50 recepten in 30 minuten’ en recepten lekker en simpel bereiden? Daar krijg je geen spijt van! Nadat je hebt betaald, maak jij allerlei recepten gezond en makkelijk! Bovendien krijg je er tijdelijk een aantal interessante bonussen bij:

Bonus #1: 10 Gezonde Broodvervangers t.w.v.

Ontdek welke broodvervangers 100% natuurlijk en vrij van gluten en gist zijn. Combineer deze recepten met gezond beleg en je geniet voortaan heel bewust van je brood.

Bonus #2: 10 Traktaties om van te Smullen t.w.v. €10

recepten lekker en simpel

Dat Ria’s recepten lekker en simpel zijn, bewijst deze bonus. Ontdek hoe je traktaties maakt om van te smullen en die je tijdens verjaardagen met een gerust hart op tafel zet. Alle traktaties zijn 100% natuurlijk en vrij van E-nummers, suikers en kunstmatige toevoegingen. Verantwoord genieten voor jong en oud!

Bonus #3: Handige boodschappenlijstjes t.w.v. €17

Bespaar voortaan tijd in de supermarkt, door deze handige boodschappenlijstjes digitaal mee te nemen. Zo weet je precies waar je verantwoord van kunt genieten en houd je meer tijd over voor andere dingen. Het leven is immers al druk genoeg!

Bonus #4: Maaltijdplanner voor 3 weken t.w.v. €10

Plan je maaltijden tot drie weken vooruit om tijd te besparen. Inclusief handige template!

Bonus #5: Levenslange updates t.w.v. €17

Ook al sluit je geen abonnement af, je ontvangt wel je leven lang gratis updates van Ria. Via een nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van tips en nieuwe ontwikkelingen! Nadat je betaald hebt, krijg je direct toegang tot het gehele programma.

Klaar om te bestellen en recepten lekker en simpel te kunnen bereiden?

Ben je er klaar voor om het boek ‘50 recepten in 30 minuten’ te bestellen? Of twijfel je nog een beetje? Geen zorgen, want je mag het programma 30 dagen risicovrij uitproberen! Blijkt het toch niets voor jou te zijn, dan stort Ria het bedrag gewoon terug op jouw bankrekening.

Laat het haar simpelweg in een mailtje weten wanneer je niet tevreden bent. Deze niet goed = geld terug garantie beschermt jou als koper en laat zien dat Ria enorm zeker is van haar programma. Anders zou zij deze garantie natuurlijk niet zomaar aanbieden!

Dit programma kost normaal gesproken €79, maar tijdelijk betaal je slechts €27! Dat is toch geen geld?

recepten lekker en simpel

Leave a Reply