Skip to main content

Dagelijks verlies je ongeveer 100 haren, maar omdat er ook steeds haren bijgroeien merk je dit vaak niet. Totdat je ineens veel meer haaruitval hebt dan anders. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Wist je dat een veelvoorkomende oorzaak van haaruitval vitamine tekort is?

Het is helaas niet altijd makkelijk om de juiste vitamine tegen haaruitval in de goede hoeveelheden binnen te krijgen. Met Yummygums Hair kan je een vitaminetekort eenvoudig voorkomen. In dit artikel ontdek je alles over de oorzaken van haaruitval en wat je hiertegen doet.

Oorzaken van haaruitval

Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben en komt voor bij zowel mannen als vrouwen. In sommige gevallen heeft het te maken met de bijwerkingen van bepaalde medicatie. Ook kan stress zorgen voor haaruitval. Of hormonale schommelingen, als gevolg van zwangerschap of de overgang. Niet veel mensen weten dat bij haaruitval vitamine tekort ook een oorzaak kan zijn.

Haargroei wordt gestimuleerd door verschillende lichaamsprocessen, waarbij vitamines en mineralen een belangrijke rol spelen. Als je een vitaminetekort hebt, zie je dat snel terug aan je huid en haar. Deze zien er dof uit, je kunt huidproblemen ontwikkelen en je haar wordt breekbaar en valt zelfs uit. Zelfs wanneer je een uitgebalanceerd weekmenu hebt, kun je nog te veel haar verliezen.

Haaruitval tegengaan: gebruik deze tips!

yummygums

Wat kan je zelf doen om haarverlies te voorkomen? In het geval van haarverlies door medicatie is het belangrijk om met je arts te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Zorgen de medicijnen er bijvoorbeeld voor dat bepaalde vitaminen en mineralen moeilijker worden opgenomen in je lichaam?

Dan kan een kuur met vitamine tegen haaruitval helpen. Bij stress en slaaptekort is het belangrijk om de oorzaak hiervan aan te pakken. Soms is er sprake van tijdelijk verhoogde haaruitval. Dit komt bijvoorbeeld vaak voor in de maanden na een zwangerschap.

Als de oorzaak van je haaruitval vitamine tekort is, is het belangrijk om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen via je dagelijkse maaltijden. Nu wil je natuurlijk weten bij haaruitval welke vitamine je dan het beste kunt nemen.

Je kan bij haaruitval vitamine D supplementen gebruiken. Ook wordt aangeraden om bij haaruitval vitamine B12 aan te vullen. Zo nodig kan je de inname van voldoende vitaminen en mineralen ondersteunen met een speciale vitamine tegen haaruitval.

Yummy Gums: vitamine voor haaruitval

Yummy Gums Hair zijn vitamine gummies die vitaminen en mineralen bevatten die specifiek geselecteerd zijn omdat ze haaruitval tegengaan. Ze ondersteunen je lichaam, zodat je haar gezond blijft en goed kan groeien. De belangrijkste vitamine voor haarverlies is biotine. Biotine bevordert de opname van voedingsstoffen, stimuleert de vorming van vetzuren en draagt bij aan de werking van het zenuwstelsel. Het is belangrijk om voldoende biotine binnen te krijgen omdat het je huid van binnenuit voedt.

Alles over Yummygums

Yummygums zijn ontstaan nadat oprichters Michel en Luuk merkten dat hun geopende potten met vitaminepillen en supplementen bleven staan. Waarom? De tabletten en capsules waren niet lekker en de vorm was te groot om fijn weg te slikken. En om genoeg verschillende voedingsstoffen binnen te krijgen, moesten ze er een flink aantal per dag gebruiken.

Ze gingen op zoek naar een oplossing waarbij je wel zin hebt in je dagelijkse dosis ondersteunende voedingsstoffen. Het resultaat is een assortiment aan vitamine gummies dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en dat enorm lekker is. Yummygums zijn er niet alleen voor een sterke en volle haardos, maar zijn ook verkrijgbaar in de volgende varianten:

yummygums
 • Hair – de haarvitamine tegen haaruitval;
 • Multi+ – de complete multivitamine;
 • Energy – wanneer je wel wat extra energie kunt gebruiken;
 • Vegan Omega-3 – voor voldoende plantaardige vetzuren zonder vissmaak;
 • Mommy – zwangerschap vitamines;
 • Kids – vitamines voor kinderen;
 • Kids D3 Drops – vitamine D3 in vloeibare vorm;
 • Baby K2 Drops – vitamine K in vloeibare vorm.

Voor alle levensfasen vind je de passende ondersteuning, elk met een heerlijke eigen smaak.

Hoe werken Yummygums tegen haaruitval?

Hoe kan het nu dat een smakelijke gummie helpt bij het verkrijgen van een mooie bos haar? Yummygums Hair werken tegen haaruitval, doordat ze vitaminen en mineralen bevatten die een bewezen invloed hebben op de haargroei. De volgende ingrediënten zorgen voor de effectieve werking van Yummy gums.

 • Biotine: een vitamine die je haar sterk en glanzend houdt, omdat het de natuurlijke keratineproductie van je lichaam stimuleert. Keratine is een eiwit dat zorgt voor gezond haar, een hoofdhuid die in balans is en sterke nagels;
 • Selenium: een mineraal dat je lichaam ondersteunt bij het omzetten van proteïne in belangrijke bouwstenen voor de haargroei. Dit heeft invloed op hoe soepel je haren zijn, dus onmisbaar voor een goede haarconditie;
 • Bamboe extract: dit is afkomstig uit de bamboe plant en bevat silica. Silica is een belangrijke voedingsstof om droog en beschadigd haar weer gezond en glanzend te krijgen;
 • Foliumzuur: onmisbaar voor cel ontwikkeling en weefselstimulering. Foliumzuur draagt bij aan het creëren van gezonde haarzakjes en een sterke haargroei. Ook zorgt het voor een verbeterde bloedcirculatie, zodat voedingsstoffen door het hele lichaam worden opgenomen;
 • Vitamine C: essentieel voor het vormen van collageen. Dat is de natuurlijke, lichaamseigen stof die ondersteunend is voor de stevigheid van de huid. Met vitamine C bescherm je je lichaamscellen tegen invloeden van buitenaf;
 • Vitamine B3: deze vitamine verwijdt bloed- en haarvaten. Op die manier ontstaat een betere bloedcirculatie, waarmee voedingsstoffen makkelijke door het lichaam verspreid worden en dus ook bij de haarzakjes terechtkomen;
 • Zink: voedt de huid van binnenuit en verstevigt haren en nagels;
 • Jodium: een tekort aan jodium kan de oorzaak zijn van beschadigde haarzakjes;
 • Vitamine B12: stimuleert de aanmaak van rode bloedcellen, die zorgen voor de aanmaak van cellen en weefsels.

Yummygums resultaten

De meeste mensen die Yummygums gebruiken om de haargroei te stimuleren, zijn positief over de werking. Na een maand merken ze effect in de stevigheid van de nagels, maar voor de huid en het haar duurt het ongeveer twee maanden voordat er verandering ontstaat. Vooral mensen die teveel met hun haar hebben gedaan, benoemen de verbetering in de conditie van het haar.

Met Yummygums ga je niet alleen haaruitval tegen, maar wordt je haar ook voller, glanzender en gezonder. Zo zegt Stephanie: “Ik had mijn haar zo vaak gebleekt dat het in slechte staat was. Nu groeit het sterk en gezond terug, zo fijn!”

yummygums

Yummygums voordelen

De Yummygums voordelen beperken zich niet alleen tot de haargroei. Dankzij de hoogwaardige samenstelling ondersteunen de gummies ook huid en nagels. Alle voordelen van Yummygums vind je hier:

✅ Zorgt voor sterk haar;

✅ Voorkomt breekbaar haar;

✅ Voedt de huid van binnenuit;

✅ Goed voor je nagels;

✅ Eenvoudig in te nemen;

✅ Lekkere frambozensmaak;

✅ Vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen;

✅ Aanbevolen door kappers.

Naast deze voordelen zijn Yummygummies ook suikervrij, allergenenvrij, halal, glutenvrij, lactosevrij én vegan. Kortom: voor vrijwel iedereen geschikt.

Yummygums kortingscode

Op zoek naar een Yummygums kortingscode? Als je naar de website van Yummygums gaat, kan je direct al 15 % korting krijgen door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Super handig, want zo blijf je ook op de hoogte van toekomstige aanbiedingen.

Yummygums koop je eenvoudig via de website. Je haarvitamines worden gratis verzonden. Als je voor 23:00 uur bestelt heb je het morgen al in huis. De vitaminen komen in een pot met 60 gummies, maar het is voordeliger om meer potten tegelijk aan te schaffen.

Bij het kopen van twee potten krijg je namelijk 5% korting en bij drie potten krijg je maar liefst 10% korting op je totaalbedrag. Ook een goede deal zijn de promo packs, waarbij je voordelige productcombinaties en leuke goodies in een pakket bestelt:

 • Starter Pack: 1 pot Yummygums Multi+, 1 pot Yummygums Hair en een gratis thermodrinkfles;
 • Hair Care Pack: 2 potten Yummygums Hair en een gratis scalp massageborstel om de doorbloeding van de hoofdhuid te stimuleren;
 • Hair Kuur Pack: 3 potten Yummygums Hair voor een kuur van drie maanden voor een voordelige prijs.

Meest gestelde vragen over Yummygums

Wil je meer weten over Yummygums en het tegengaan van haaruitval? Ik heb de meest gestelde vragen hieronder voor je beantwoord.

1. Wat is de beste vitamine voor haargroei?

Haargroei wordt gestimuleerd door een combinatie van verschillende vitamines. Welke vitamine het beste is voor jouw haargroei, hangt ook af van de oorzaak van eventuele haaruitval. De belangrijkste werkzame stoffen voor haargroei vind je terug in Yummygums Hair. Dat zijn vooral biotine om de haargroei te bevorderen, selenium om de conditie van je haar te ondersteunen en bamboe extract als bron van silicium.

2. Welke supplementen helpen tegen haaruitval?

Er zijn verschillende supplementen op de markt om haaruitval tegen te gaan en haargroei te stimuleren. Ook worden vaak aan shampoos en crèmes bepaalde stoffen toegevoegd die haargroei zouden stimuleren. De huid neemt alleen veel minder van deze stoffen op dan je nodig hebt voor een stimulerende werking. Yummygums werkt van binnenuit en is de meest complete formule tegen haaruitval die verkrijgbaar is. En ook nog eens de lekkerste!

Bestel nu de Yummy gums voor mooi en sterk haar!

Leave a Reply