Skip to main content

Wanneer je goede voornemens hebt opgesteld, wil je ze natuurlijk wel waarmaken. Vaak gaan die voornemens over gezonder eten, meer bewegen of een paar kilo afvallen. Heb jij ook dat soort doelen gesteld? Dan is lifestyle coaching de oplossing. Aan de hand van de juiste tips en een geweldig voedingsschema ga je aan de slag met het behalen van je doelen. Het juiste voedingsadvies en de juiste sporttips helpen je met gemak naar een nieuwe, fitte versie van jezelf. Lees maar mee!

Wat is een voedingsschema?

Een voedingsschema is een schema waar precies op staat wat je moet eten en wanneer je dat moet eten. Vaak is een voedingadvies opgedeeld over meerdere maaltijd per dag, bijvoorbeeld 5 of 6. Wil je graag lifestyle coaching, maar heb je niet zo’n behoefte aan een online personal trainer? Dan kun je met een voedingsschema prima zelf aan de slag.

Een voedingsschema wordt ook ingezet bij fanatieke sporters (denk aan sportvoeding wielrennen, voetballen of zwemmen), om het lichaam zo goed mogelijk klaar te stomen voor wedstrijden. Maar jij kunt er ook gewoon mee starten, zelfs als je nog nooit op een fitnessapparaat hebt gestaan.

En blijkt uiteindelijk dat je niet ver genoeg komt met een voedingsschema alleen? Dan kun je bij Muscle Concepts extra begeleiding krijgen in de vorm van lifestyle coaching of een online personal trainer. Je hoeft het namelijk heus niet helemaal alleen te doen!

Voedingsschema voordelen: waarom zou je ervoor kiezen?

voedingsschema muscle concepts

Een voedingsschema volgen brengt verschillende voordelen met zich mee. Ik heb er een aantal opgesomd:

✅ Het is gemakkelijker om je doelen te behalen wanneer je een voedingsschema hebt. Zo weet je namelijk precies wat je moet eten en wanneer;

✅ Een voedingsschema vraagt je niet om creatief te zijn of zelf met ideeën voor een maaltijd te komen. Gemak dient de mens;

✅ Wanneer je je aan een voedingsschema houdt, zal je je doel bereiken. Dat geeft veel motivatie om ermee door te gaan en het serieus te nemen;

✅ De meeste voedingsschema’s zijn gezond en daardoor goed voor je lichaam en geest;

✅ Laat je je door de juiste persoon voorlichten, dan heb je heel veel aan het extra voedingadvies dat je bij een voedingsschema krijgt;

✅ Een voedingsschema is slechts het begin. Je kunt nog veel meer doen voor je gezondheid wanneer je lifestyle coaching krijgt. Dan pak je echt alle vlakken aan en zal je je beter voelen dan ooit tevoren!

Een voedingsschema van Muscle Concepts

Bij Muscle Concepts begrijpt men dat iedereen anders is en dat daardoor ook elk lichaam anders werkt. Een voedingsschema dat werkt voor jou, hoeft niet te werken voor een ander. Of een bepaald voedingsschema of voedingadvies werkt, hangt van verschillende dingen af.

Wat zijn bijvoorbeeld je lengte, gewicht en lichaamsbouw? Hoe actief ben je? Heb je allergieën, een eetstoornis of een bepaalde beperking? Dit zijn belangrijke factoren voor een op maat gemaakt voedingsschema, iets dat Muscle Concepts graag voor je maakt

Bij Muscle Concepts heeft men jaren ervaring op het gebied van lifestyle coaching, sportvoeding advies zoals sportvoeding wielrennen, maar ook op andere vlakken. Bovendien weet men daar hoe je een sportvoedingsschema maakt, maar ook een voedingsschema voor iemand die niet zo graag sport.

Bovendien vindt de één een online personal trainer heel fijn, terwijl de ander hier helemaal geen behoefte aan heeft. Iedereen is anders en het is belangrijk om naar iemand te kijken en te luisteren bij het maken van een plan.

Bij Muscle Concepts ontvang je een voedingsschema op maat, samen met een lijst met aanbevolen voedingssupplementen én een kortingscode om jouw Muscle Concepts voedingssupplementen extra voordelig in huis te halen!

Waarom voor een Muscle Concepts voedingsschema kiezen?

Muscle Concepts pakt elk voedingsschema en elke aanvraag voor lifestyle coaching serieus aan. Dit leidt tot een hogere weerstand, een gezond lichaam, meer energie, een verbeterde hersenfunctie én beter sportprestaties. Je wordt echt begeleid naar een gezondere levensstijl, zodat je er je hele leven iets aan hebt.

Zie het voedingsschema daarom echt als voedingadvies of sportvoeding advies en niet als een dieet. Dat is het namelijk niet. Het is speciaal voor jou gemaakt en bevat veel variatie, waardoor het niet snel saai wordt. Bovendien kun je altijd extra hulp of uitleg krijgen van je online personal trainer. Gewoon via de telefoon, WhatsApp, e-mail of de chat.

Die online personal trainer kauwt overigens niet steeds alles voor. Je leert echt om zelf bewust te worden en na te denken over gezond eten en een gezonde levensstijl, maar je mag ondertussen wel alles vragen. Heb je bijvoorbeeld een vraag over een sportvoedingsschema of kom je ergens niet uit?

Dan merk je dat je er nooit alleen voor staat. Je doet het echt samen. Tegelijkertijd bepaal jij lekker zelf op welke tijden je sport en welke voorkeuren je verder hebt, want je moet je er wel goed bij voelen.

voedingsschema muscle concepts

Welk Muscle Concepts voedingsschema past bij mij?

Je kunt bij Muscle Concepts een voedingsschema kiezen dat echt past bij jou. Dat is het persoonlijke voedingsschema. Sport je, dan heb je weer andere behoeftes dan iemand die dit niet doet. En wil je gewoon een paar kilo afvallen of juist je vetpercentage verlagen en spiermassa behouden? Je voeding is hierbij heel belangrijk. Kies daarom uit een van de volgende drie opties:

1. Persoonlijk voedingsschema of sportvoedingsschema voor 12 weken;

2. Orthomoleculair voedingsschema (ook met sportvoeding advies);

3. Fitnessschema + voedingsschema (combideal) voor 6-8 weken of voor 12 weken.

Kan ik ook van Muscle Concepts online coaching krijgen?

Ja, je kunt naast een voedingsschema ook een online personal coach of lifestyle coach afvallen in de arm nemen om je te helpen je doelen te bereiken. Dankzij online personal coaching blijft dit laagdrempelig en betaalbaar. Daardoor is het geschikt voor iedereen die zijn of haar gezondheidsdoelen wil behalen en daar hulp bij kan gebruiken. Bezoek de website van Muscle Concepts voor de actuele prijzen voor online coaching en voor een voedingsschema.

Leave a Reply