Skip to main content

Ben je na de feestdagen iets te veel kilo’s aangekomen en wil je weer ‘back in shape’ komen? Of ben je na je bevalling op zoek naar een effectieve manier om af te vallen en je oude lichaam weer terug te krijgen? Dan is de Back in Shape Pack van Cabau Lifestyle iets voor jou. Ik deel graag met je hoe je in no time weer op je streefgewicht komt met een beetje hulp van een goed voedingsschema. Lees maar mee!

voedingsschema

Voedingsschema’s voor afvallen

Voedingsschema’s zijn een effectief middel om gewicht te verliezen en je gezondheid te verbeteren. Door het volgen van een goed doordacht voedingsschema voor afvallen, zorg je ervoor dat je genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt om energiek te blijven, terwijl je toch afslankt door calorieën te beperken. Zo kun je afvallen zonder honger te hoeven lijden. Bovendien leer je door het volgen van een voedingsschema zoals Cabau Lifestyle’s Back in Shape Pack om gezonde voedingskeuzes te maken, wat op de lange termijn bijdraagt aan een gezonde levensstijl.

Een voedingsschema voor afvallen als vrouw

Als je als vrouw op zoek bent naar een manier om op een verantwoorde en prettige manier af te vallen, is het volgen van een voedingsschema zeker het overwegen waard. Het fijne van een voedingsschema voor afvallen is dat je het kunt aanpassen aan je persoonlijke voedingsvoorkeuren en levensstijl. Je hoeft echt niet per se bepaalde voedingsmiddelen te vermijden of ultrastrenge diëten te volgen om gewicht te verliezen. Integendeel!

Getting back in shape in no time!

Het is bewezen dat afvallen beter gaat als je zo min mogelijk het gevoel hebt dat je dingen ‘niet mag’. Kies daarom voor een voedingsschema dat is afgestemd op je individuele behoeften en doelen. Dit maakt het volhouden ervan gemakkelijker en aangenamer, wat ervoor zorgt dat je sneller en blijvend je doelen bereikt. Zo raak jij in no time back in shape!

Cabau Back in Shape Pack

voedingsschema

De Back in Shape Pack is ontwikkeld door Yolanthe Cabau, die zelf ook gebruik heeft gemaakt van deze methode om na haar bevalling weer in topconditie te komen. Het bevat alles wat je nodig hebt om gezonder te leven en af te vallen, zonder dat je urenlang in de sportschool hoeft door te brengen. Het pakket bevat onder andere een voedingsschema en trainingsschema, zodat je precies weet wat je moet eten en hoe je moet trainen om snel resultaat te zien.

Wat zit er nog meer in het Back in Shape programma?

Maar het Back in Shape programma biedt niet alleen trainings- en voedingsschema’s, het bevat ook alle essentiële producten om gezonder te eten en te trainen. Zo krijg je bijvoorbeeld de fatburner, proteïnerijke maaltijdshakes, een shaker om proteïnepoeder mee te mixen en de handige Cabau app die je altijd kunt raadplegen. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar de juiste producten, maar heb je alles in één pakket gebundeld.

Hoe ga ik aan de slag met de Back in Shape Pack?

Wat betreft het voedingsschema en trainingsplan, is het volgen van het Back in Shape programma heel eenvoudig. Je hoeft slechts een paar dingen te doen om op het goede pad te blijven:

  • Neem de fatburner twee keer per dag, het liefst op de momenten dat je trek hebt. Dit helpt je om minder honger te voelen en meer energie te hebben.
  • Vervang één keer per dag een maaltijd door de High Protein Meal. Welke maaltijd je vervangt, is helemaal aan jou. Ga je voor een bliksemsnelle breakfast, liquid lunch of een lekkere dinner drink?
  • Combineer het Back in Shape Plan met het 14-daagse Workout Plan van Cabau Lifestyle om op een verantwoorde manier aan je droomlichaam te werken. Je vindt de instructievideo’s voor workouts in de handige Cabau App. Om je op weg te helpen, ontvang je het Premium-abonnement 1 maand gratis!

Waarom kiezen voor het Back in Shape programma van Cabau Lifestyle?

Met de Back in Shape Pack ben je verzekerd van een effectief en gemakkelijk te volgen voedingsschema en trainingsplan, waarmee je snel resultaat ziet. Zo kun je binnen enkele weken weer in vorm zijn en vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet treden. Klinkt dat je als muziek in de oren?

Back in shape na je bevalling

Als je net bevallen bent, is het noodzakelijk om rustig aan te doen en je lichaam de tijd te geven om te herstellen. Het is niet verstandig om meteen na je bevalling te beginnen met intensief sporten. Maar je wilt wel zo snel mogelijk weer terug in vorm komen. Een voedingsschema kan je hierbij effectief helpen. Sowieso is het goed om lekker veel groenten gerechten te eten.

Waarom ‘getting back in shape’ na je bevalling zo lastig is

voedingsschema

Er zijn verschillende redenen waarom vrouwen moeite kunnen hebben met afvallen na hun bevalling. Ten eerste kunnen de hormonale veranderingen van je zwangerschap er na de bevalling voor zorgen dat je lichaam vet opslaat, in plaats van het te verbranden. Ten tweede gaat het gewicht dat je bent aangekomen tijdens je zwangerschap er misschien niet net zo snel weer af. Daardoor voelt het als een lang proces. Een verminderde hoeveelheid slaap en de toegenomen verantwoordelijkheden die komen met het moederschap, zorgen er bovendien voor dat je minder tijd hebt om aan sporten en gezonde voeding te denken. Dat is allemaal heel normaal!

Het is belangrijk om na de bevalling een gezonde levensstijl te behouden om op een verantwoorde manier af te vallen. Een goed voedingsschema voor afvallen, zoals de Back in Shape Pack van Cabau Lifestyle, helpt je hierbij. Al veel vrouwen gingen je met succes voor!

Reviews over Cabau Lifestyle’s Back in Shape Pack

Soms klinken afslankmethoden en voedingsschema’s een beetje te mooi om waar te zijn. Als we online gaan zoeken naar reviews over Cabau Lifestyle, blijkt in dit geval het tegendeel waar. Op de leidende reviewsites zien we vrijwel alleen positieve ervaringen met Cabau Lifestyle.

Kortgezegd: gebruiksters zijn laaiend enthousiast. De producten worden geroemd om hun toegankelijkheid en over de klantenservice is men ook zeer te spreken. Ook is er regelmatig een Cabau Lifestyle kortingscode te vinden waarmee je extra voordelig bestelt. Talloze vrouwen geven aan hun doelen bereikt te hebben dankzij Cabau Lifestyle. Ben jij de volgende?

Afvallen zonder honger: het kan dus wél

Dankzij het goede voedingsschema van Cabau Lifestyle kun je afvallen zonder honger te lijden. Hoe dat werkt? Een belangrijk onderdeel van de Back in Shape Pack is het nemen van de fatburner en het drinken van de maaltijdshakes. De vetverbrander geeft je energie en stilt het hongergevoel. De shakes zitten bomvol eiwitten die je een verzadigd gevoel geven, zonder dat ze al te veel calorieën bevatten. Combineer dit met een actieve levensstijl en een gevarieerd, vezelrijk dieet en de kilo’s vliegen er af!

voedingsschema

Getting back in shape, met KORTING uiteraard!

Ben jij klaar om je fitheid en gezondheid naar een hoger niveau te tillen? Dan is de Back in Shape Pack van Cabau Lifestyle precies wat je nodig hebt. Met deze bundel krijg je toegang tot een uitgebreid voedingsschema, een trainingsplan op maat en de beste producten die je helpen bij het bereiken van je doelen. En het mooiste van alles? Als je je nu inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvang je een Cabau Lifestyle kortingscode die je 10% korting geeft!

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de Back in Shape Pack en zet de eerste stap naar een gezonde(re) toekomst.

Meest gestelde vragen over voedingsschema’s

Wil je meer weten over voedingsschema’s? Hieronder vind je een aantal van de meest gestelde vragen met de bijbehorende antwoorden.

1. Wat is een voedingsschema?

Een voedingsschema is een plan waarin uitgestippeld is wat je eet en drinkt tijdens de dag, inclusief de hoeveelheid en verhouding van verschillende voedingsmiddelen. Je kunt een voedingsschema gebruiken om een specifiek doel te bereiken, zoals gewichtsverlies of spieropbouw. Of om gezonde eetgewoonten aan te leren. Met een effectief voedingsschema dat je combineert met een makkelijk te volgen trainingsplan zet je de eerste stap richting het bereiken van je doelen.

2. Is het maken en volgen van een voedingsschema moeilijk?

Het volgen van een voedingsschema kan moeilijk zijn, vooral als je gewend bent om ongezonde voedingsmiddelen te eten of als je een druk leven hebt. Het is belangrijk om consistent te zijn en je voedingsschema realistisch en haalbaar te maken. Nog beter is het om een professioneel samengesteld voedingsschema te volgen. Het Back in Shape programma van Cabau Lifestyle staat bekend als een succesvolle manier om je doelen te bereiken. Bovendien hoef je het voedingsschema zo niet zelf te maken.

3. Hoe voorkom ik een terugval na afvallen?

Met een goed voedingsschema voor afvallen leer je jezelf gezonde voedingskeuzes aan. Succesvol afvallen en op een gezond gewicht blijven betekent voor velen een lifestyle change. Probeer niet te snel af te vallen, dit werkt vaak op de lange termijn averechts. Blijf consistent met je gezonde eetgewoonten. Gun jezelf af en toe iets ongezonds (dat kan écht geen kwaad) en blijf lekker bewegen. Als je deze adviezen volgt, zul je merken dat je zonder al te veel moeite op een gezond gewicht blijft.

4. Hoe snel na de bevalling kan ik beginnen met een voedingsschema?

Het is belangrijk om te wachten met het volgen van een specifiek voedingsschema totdat je lichaam volledig is hersteld van de bevalling. Dit is meestal na zes weken. Tijdens deze periode is het belangrijk om voldoende calorieën en voedingsstoffen binnen te krijgen om je energieniveau te ondersteunen, zeker als je borstvoeding geeft. Let er ook op dat je voldoende vocht binnenkrijgt om uitdroging te voorkomen.

Begin het nieuwe jaar, met het back in shape pack van Cabau Lifestyle!

Leave a Reply