Een eenvoudig en makkelijk recept voor wraps: zelfgemaakte, rode linzen wraps! Je hebt maar 3 ingrediënten nodig en je kan de wraps vervolgens op veel verschillende manieren beleggen. Genoeg variaties voor een heerlijke lunch. Niet alleen vandaag, maar zelfs voor de komende weken en maanden!
Ingrediënten
- 200gr gedroogde rode linzen
- 500ml water
- snufje zout
Zo maak je het
- Doe de rode linzen in een grote kom met het water en laat het minimaal 3 uur weken.
- Doe de linzen samen met het water in een blender en mix het tot een glad beslag (qua dikte zoals een pannenkoekenbeslag).
- Voeg een snufje zout toe aan het beslag voor de smaak.
- Bak van het beslag kleine wraps in een koekenpan.
- Beleg de wraps vervolgens met iets wat je lekker vindt.
Tip: Je kunt in principe eindeloos variëren met het beleggen van deze rode linzen wraps. Mijn favoriet: besmeer de wraps met een laagje hummus, doe er kipfilet op en wat rucola en/of komkommer.
PS. Heb je meer trek in pannenkoeken? Dan moet je mijn recept voor amandelmeel pannenkoeken eens bekijken. Die zijn lekker op elk moment van de dag.
One Comment