Skip to main content

Ben je verslaafd aan nicotine en wil je graag stoppen met roken? Heb je al meerdere pogingen gedaan, maar lijkt het je niet alleen te lukken? Dan wordt het tijd om stoppen met roken begeleiding te krijgen. Effectief en succesvol stoppen met roken dankzij een coach en een bewezen programma. Niet zomaar een stoppen met roken training, maar het meest effectieve programma van Nederland. Ben jij er klaar voor om te stoppen met roken? Lees dan snel verder, want ik vervel je graag over Ik Stop Wel.nl!

ik stop wel.nl

Verslaafd zijn aan nicotine: hoe komt dat?

We weten allemaal dat nicotine de verslavende stof is in sigaretten. Maar waarom is het zo verslavend? Dat komt doordat nicotine lijkt op een stof die ook in ons lichaam voorkomt. Onze hersenen nemen nicotine daardoor gemakkelijk op en passen zich zelfs aan, om zoveel mogelijk nicotine binnen te krijgen. Op die manier raak je langzaamaan gewend aan nicotine en wil je er meer van. Daardoor krijg je trek in een sigaret, en nog een, en nog een… Voor je het weet kan je niet meer zonder en dan ben je verslaafd. Heel vervelend, want je wordt afhankelijk van sigaretten om goed te kunnen functioneren.

Nicotine heeft slechts 7 seconden nodig om van je mond naar je hersenen te gaan. Die nicotine zoekt verbinding met receptoren in je hersenen, waardoor er een signaal wordt verstuurd naar het deel van je hersenen dat op beloning reageert. Dit zorgt ervoor dat dopamine wordt aangemaakt, waardoor je je goed voelt en een korte kick of roes ervaart.

Toch is dit effect maar tijdelijk, waardoor het fijne gevoel ook snel wegebt. Het gevolg is dat je steeds opnieuw zin hebt in een sigaret en verslaafd raakt. Sterker nog: hoe vaker je rookt, des te korter het effect duurt. Daardoor verandert nicotine de structuur van je hersenen. Je lichaam heeft uiteindelijk steeds meer nicotine nodig om datzelfde lekkere gevoel te krijgen. Daardoor ga je nog meer roken.

De nadelen van roken

Dat roken ongezond is, weten we. Maar welke nadelige gevolgen brengt het zoal met zich mee?

● Je bent ontzettend moe en hebt nergens energie voor; 

● Je hebt last van hoestbuien en bent vatbaar voor luchtwegklachten; 

● Je krijgt geelbruine tanden en vingers; 

● Je mond, je haar en je kleding: het stinkt allemaal enorm; 

● Het kost veel geld (sigaretten worden steeds duurder gemaakt); 

● Je hebt een slechte invloed op kinderen (mentaal, maar ook op hun gezondheid); 

● Je raakt snel in paniek wanneer je merkt dat je niet voldoende sigaretten meer hebt.

Dit zijn slechts gevolgen op de korte termijn. Op de lange termijn heeft roken een negatieve invloed op de algehele gezondheid. Zo zullen het hart, de nieren en longen steeds zwakker worden, krijg je snel een grauwe huid met rimpels, wordt de bloedtoevoer naar de hersenen minder en kan impotentie optreden. Ook genezen wonden langzamer en heb je meer kans dat ze gaan ontsteken.

ik stop wel.nl

Help! Stoppen met roken lukt niet!

Ben je ervan overtuigd dat het tijd is om te stoppen met roken? Goed zo! Wanneer je stopt, zal je algehele gezondheid snel verbeteren, kun je meer genieten van het leven en zal je waarschijnlijk ook langer blijven leven. Het is net zo belangrijk als stoppen met suikers! Maar wat als het niet lukt? Wat als je niet zelfstandig kunt stoppen met roken? Dan wordt het tijd om hulp in te schakelen. Niet in de vorm van nicotinepleisters of het lezen van een zelfhulpboek, maar door stoppen met roken hulp in de vorm van een stoppen met roken programma!

Alles over het stoppen met roken programma

Het stoppen met roken programma Ik stopwel.nl is een online programma dat ervoor zorgt dat je geen behoefte meer hebt aan roken. Het leert je om de knop om te zetten, zelfs wanneer je niet voldoende wilskracht ervaart. In plaats van je behoefte aan een sigaret te onderdrukken, leer je deze om te buigen en aan de kant te zetten.

Het Ik Stop Wel programma is ontwikkeld door Marcel Borst. Het doel is rokers te laten stoppen zonder frustratie, strijd of gewichtstoename. Dit doet hij door middel van hypnotherapie. Het programma volg je eenvoudig op je laptop, tablet of telefoon. Je hebt er geen extra materiaal voor nodig. Zodra je het programma hebt aangeschaft, adviseer ik zo snel mogelijk van start te gaan. Komt het net even niet uit? Geen nood: je hebt een half jaar de tijd om de cursus te starten. Maar zodra je gestart bent moet je wel even doorzetten, want het is de bedoeling dat je de cursus binnen twee weken afrondt. Met ongeveer een uurtje per dag moet dat makkelijk te doen zijn. Je hebt immers tijd over, omdat je niet steeds rookpauzes inlast gedurende de dag!

Waarom een stoppen met roken coach?

ik stop wel.nl

Wanneer je niet zelfstandig kunt stoppen met roken, kost het je onnodig veel energie en tijd. Dat is helemaal niet nodig wanneer je een stoppen met roken coach in de arm neemt.

Dankzij stoppen met roken hulp kun jij ook van die nicotineverslaving afkomen. Zo fijn om eindelijk vrij te zijn van die drang om te roken! Het slagingspercentage van dit stoppen met roken programma is maar liefst 80%. Natuurlijk heb jij je slagingskans zelf in handen.

De voordelen van stoppen met roken zijn natuurlijk overduidelijk: het scheelt je bakken met geld, je spaart je gezondheid en je zal je fysiek stukken beter voelen. Je ruikt lekkerder, je hoeft minder vaak je kleding te wassen, je staat niet meer sneu onder een afdakje in de regen… Er is gewoon geen enkele reden om niet te stoppen!

Het stoppen met roken programma bestaat uit drie eenvoudige stappen:

Neem een besluit

Besluit dat je ermee gaat stoppen en dat paniekgedachten verleden tijd zijn. Dit helpt je zelfvertrouwen te krijgen en door te zetten.

Verminder de trek in een sigaret

Zet je behoefte om te roken om in ontspannen zelfvertrouwen. Hier krijg je een eenvoudige, maar krachtige oefening voor.

Stop!

Na het programma (of misschien wel tijdens!) druk jij je laatste sigaret uit en zal je geen behoefte meer hebben aan een nieuwe. Het is nu tijd voor een gezonder leven, zonder nicotineverslaving!

Ik stop wel ervaringen

De Ik Stop Wel ervaringen lijken allemaal hetzelfde te zeggen over dit unieke programma: het geeft je net dat zetje om ervoor te kiezen de knop om te zetten en daadwerkelijk te stoppen met roken. En ook belangrijk: de behoefte aan een sigaret is ook compleet verdwenen. Geen gevaar voor een terugval, dus!

Ik stop wel reviews

Mirjam is alvast enthousiast over de stoppen met roken begeleiding die zij kreeg: “Het heeft me gewoon veel meer gebracht dan alleen stoppen met roken. Ik dacht dat het heel moeilijk zou zijn, maar ik ben gewoon al 3 weken rookvrij en voel me er prima bij.”

Anne Marie vertelt: “Ik was heel positief over. Ik heb mijn sigaretje weggeschoten en nooit meer aangeraakt. Mijn tip is: sta ervoor open. Het is heel positief en je leert er veel van.”

Ook René is overtuigd: “Nog steeds ben ik een trotse niet-roker. Het wordt zelfs elke dag makkelijker en is goed vol te houden. Zelfs tijdens verjaardagsfeestjes!”

ik stop wel.nl

Ik stop wel.nl voordelen

Je weet al dat je wil stoppen met roken, maar misschien ben je niet eerder het juiste programma tegengekomen. Ik Stop Wel heeft al zoveel mensen geholpen, dat dit ook jouw kans is om echt te stoppen. Wil je eerst nog even bekijken wat het Ik Stop Wel.nl programma inhoudt? Bekijk dan de introductie webinar. Tijdens deze webinar wordt alles uitgelegd door coach Marcel Borst en kan je zonder kosten ervaren of het programma wat voor jou is. Er is geen enkele reden om deze webinar niet te volgen, want:

✅ Je kan je eenvoudig online inschrijven;

✅ Je volgt de live webinar vanuit je luie stoel;

✅ Het is helemaal gratis;

✅ Je krijgt alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Ben je overtuigd na de eerste informatieve webinar? Dan kan je het online programma Ik Stop Wel volgen. Wat daar de voordelen van zijn?

✅ Het effectiefste programma van Nederland;

✅ Een coach met meer dan 10 jaar ervaring;

✅ 86% kans van slagen;

✅ Niet goed = geld terug garantie;

✅ Slechts 8 uur online tijdsinvestering waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Ik wil stoppen met Ik Stop Wel.nl!

Wil jij graag dit jaar nog stoppen met roken, er geen angstige gedachten meer over hebben en toch voorkomen dat je aankomt? Wil je stoppen vanuit je eigen, vertrouwde omgeving en echt klaar zijn met die sigaretten? Word trots op jezelf, inspireer de mensen om je heen en maak geen onnodige kosten meer aan sigaretten. Het is tijd voor verandering. Tijd om een niet-roker te worden!

Het Ik Stop Wel programma bestaat uit een community, stoppen met roken hulp wanneer jij dat nodig hebt en een stok achter de deur. Er wordt namelijk regelmatig gecontroleerd hoe het met je gaat en of je het nog volhoudt. Je houdt 6 maanden toegang tot het programma, waardoor je tijd zat hebt om met de stoppen met roken begeleiding aan de slag te gaan.

De gemiddelde tijd om verandering in je lichaam te laten ontstaan is drie weken. Begin nu met jouw stoppen met roken coach en zet de eerste stap naar een gezonder leven! Ik Stop Wel.nl helpt jou daarbij!

Meest gestelde vragen over stoppen met roken

1. Hoelang duurt het om te stoppen met roken?

Reguliere stoppen met roken programma’s kunnen weken of maanden in beslag nemen. Daarbij heb je ook nog de kans op een terugval. En als je op eigen houtje probeert te stoppen? Dat weet je misschien al: het is een continue strijd die je waarschijnlijk al een paar keer hebt verloren. Het programma van Ik stop wel.nl kan je in maximaal twee weken doorlopen en daarna ben je definitief van het roken af. Maar uit de ervaringen van oud-deelnemers blijkt dat de meerderheid direct de eerste dag al stopt met roken.

2. Is vapen een goed alternatief voor roken?

Vaak willen mensen stoppen met roken, zonder te stoppen met de gewoonte om een sigaret op te steken. Je zou denken dat de oplossing ligt in vapen: het gebruik van een e-sigaret waarin vloeistof wordt verdampt. Deze vloeistof bevat vaak smaakstoffen en nicotine. Waarom het niet werkt? je bent alsnog verslaafd, want je hebt nog steeds je shot nicotine nodig. Daarnaast bevat de damp van een e-sigaret schadelijke stoffen waarmee je je luchtwegen op den duur beschadigt. Ook hartkloppingen en een verhoogde kans op kanker zijn risico’s van het vapen. Het Ik Stop Wel programma helpt je om van elk onderdeel van het roken af te komen: zowel de nicotine verslaving als de fysieke drang om een sigaret op te steken.

3. Wat moet ik doen bij een terugval?

De deelnemers aan het Ik Stop Wel.nl programma zijn vrijwel allemaal volledig gestopt en voelen geen behoefte meer aan een sigaret. Stop coach Marcel Borst van Ik stopwel.nl is zo overtuigd van zijn methode dat hij een 100% tevredenheidsgarantie geeft. Ben je na afronding van het programma niet van het roken af of heb je een terugval? Dan krijg je je geld terug. Lees op de site wel goed de voorwaarden door. Dan weet je zeker dat je hier aanspraak op kunt maken, mocht het toch nodig zijn. Ik hoop natuurlijk voor jou van niet!

Wacht niet langer en begin vandaag met het Ik Stop Wel.nl programma!

Leave a Reply