Skip to main content

Ben jij die extra kilo’s, dat overtollige buikvet of je lage energieniveau helemaal zat? Dan wordt het hoog tijd dat je aan je gezondheid gaat werken. Misschien was je al vrij goed bezig, maar er is altijd ruimte voor verbetering.

En hoe kun je dit nu beter aanpakken dan met je eigen personal fitness trainer? Ik heb hier een jaar geleden zelf ook voor gekozen via Personal Fitness Nederland en ik kan je vertellen dat ik hier nooit een seconde spijt van heb gehad!

Waarom een personal fitness trainer?

Waarom ik destijds voor een personal fitness trainer koos? Vooral omdat ik zelf niet voldoende kennis en motivatie had. Ik weet heus wel wat de basis is van een gezond leven (ik heb niet voor niets deze website opgericht ), maar ik ben niet gespecialiseerd in training, zoals een personal fitness trainer dat is.

Daarom besloot ik Personal Fitness Nederland in te schakelen. Ik merkte dat ik op deze manier veel meer voor elkaar kreeg en betere resultaten behaalde, dan wanneer ik op eigen kracht ging diëten en sporten. Daarom ben ik van mening dat het echt niet erg is om soms de hulp van een ander in te schakelen.

Sommige mensen weten nu eenmaal meer van specifieke onderwerpen dan jij en dat is helemaal oké.

Wat zijn de voordelen van personal fitness coaching?

Over het algemeen brengt personal fitness coaching alleen maar voordelen met zich mee. Ben je benieuwd welke voordelen dat zijn? Lees maar mee!

personal fitness nederland

✅ Een personal fitness trainer heeft veel kennis door zijn/haar studie;

✅ Een personal fitness trainer heeft ook veel kennis door zijn/haar eigen ervaring en de ervaring met anderen;

✅ Dankzij personal fitness coaching krijg je meer richting en sturing, waardoor je effectiever bezig bent;

✅ Een personal fitness coach motiveert je om net even langer door te gaan en zwaardere oefeningen te doen;

✅ Met een persoonlijk schema, zoals die van Personal Fitness Nederland, weet je zeker dat jij het resultaat behaalt dat je voor ogen hebt (bijvoorbeeld droog trainen).

Wat zijn de nadelen van personal fitness coaching?

Zijn er dan helemaal geen nadelen te noemen als het op personal fitness coaching aankomt? Ik ken er eigenlijk maar één:

❌ Het is vaak prijzig

Niet iedereen kiest zo snel voor een personal fitness trainer. Dat komt vaak door het prijskaartje dat eraan hangt. Personal Fitness Nederland is echter zo’n groot bedrijf, dat zij haar prijzen een stuk aantrekkelijker maakt dan de meeste personal fitness aanbieders!

Mijn ervaring met Personal Fitness Nederland

Personal fitness training tegen een lage prijs, is dat echt mogelijk? Ja, ik heb ondervonden hoe dat werkt. Toen ik Personal Fitness Nederland inschakelde, voelde ik meteen dat ik in goede handen was.

Ik werd hartelijk ontvangen door mijn coach en zij had oprecht interesse in mij als persoon. We spraken samen door waar ik tegenaan liep, waar ik hulp bij wilde en wat voor doelen ik wilde stellen.

Aan de hand daarvan ontstond een plan voor een eetschema en een trainingsschema. Samen gingen wij aan de slag om mij in een half jaar tijd te krijgen waar ik wilde zijn. Steeds als ik het zwaar had of mezelf er niet goed toe kon zetten om aan de slag te gaan, wist zij mij te motiveren en te stimuleren.

Ik heb dat als heel prettig ervaren. Wat ik ook heel fijn vond, was de gratis proefweek. Ondanks dat ik al direct wist dat ik een goede keuze maakte, was de gratis proefweek toch een fijn extraatje!

Vertel mij meer over Personal Fitness Nederland!

personal fitness nederland

Bij Personal Fitness Nederland krijg je altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zoals ik ook heb gehad. Hierin maak je kennis met jouw eigen Personal Fitness Nederland coach en bespreek je je wensen en doelen. Dan vindt de gratis health scan plaats.

Jouw coach zal gebruikmaken van de Fit For Life methode (een wetenschappelijk bewezen methode), die al jarenlang wordt toegepast door Personal Fitness Nederland.

Hierbij wordt rekening gehouden met beweging, voeding en mentale coaching, maar ook met jouw persoonlijke situatie. Vervolgens kun je aan de hand van jouw persoonlijke plan aan de slag en krijg je trainingsmateriaal dat je thuis kunt gebruiken.

De garantie die Personal Fitness Nederland biedt is heel uniek: zij gaan door totdat jij je doelen hebt bereikt. Zo haal jij je Personal Fitness Nederland kosten er altijd uit. Het programma is echt afgestemd op jou en je doelen en helpt je gegarandeerd resultaat te bereiken.

Het is dan ook niet voor niets dan Personal Fitness Nederland al vijf jaar op rij (van 2016 tot 2020) de beste personal training faciliteit van Nederland is. Bekijk op de website waar bij jou in de buurt een vestiging is. Er zijn er meer dan 80 door heel Nederland, dus hij kan nooit ver weg zijn!

Meest gestelde vragen over een personal fitness coach

Ben jij nieuwsgierig geworden naar personal fitness coaching en wil jij graag een eigen personal fitness coach in de arm nemen? Lees dan nog even de meest gestelde vragen door. Die helpen je namelijk bij het maken van de juiste keuze als het aankomt op een personal fitness trainer!

1. Hoe weet ik of een personal fitness trainer bij mij past?

Of een personal fitness trainer bij je past, is een kwestie van aanvoelen. Jij weet zelf heel goed of jij je goed voelt bij iemand of niet. Dat geldt ook tijdens de kennismaking met een personal fitness coach. Of dat nu bij Personal Fitness Nederland is of ergens anders.

2. Hoeveel betaal je voor Personal Fitness Nederland trainingen?

De Personal Fitness Nederland trainingen hebben een weektarief. De weekprijs is gemiddeld €49 tot €99, in plaats van een gemiddeld uurtarief van €60 tot €80 dat de meeste personal trainers vragen. Hier zit veel bij inbegrepen (training, evaluatie, wegen, advies, mentale coaching sessies, werkboeken, oefeningen voor thuis, enzovoort). De Personal Fitness Nederland kosten liggen in verhouding dus heel laag!

One Comment

Leave a Reply