Skip to main content

Ben je op zoek naar een eerlijke Nutribites review? Zoek dan niet verder, want hier is hij! Ik heb grondig onderzoek gedaan naar Nutribites als merk en naar het product Nutribites green juice. Daarbij heb ik het product zelf getest én de ervaringen van andere mensen meegenomen. De resultaten hiervan heb ik verwerkt in dit artikel. Lees je mee met mijn eerlijke en volledige Nutribites review?

Wat is Nutribites?

nutribites review

Nutribites is een merk dat meer bewustwording stimuleert omtrent gezondheid, voeding en een gelukkig leven. De mensen achter Nutribites hopen zoveel mogelijk mensen te inspireren en positief te beïnvloeden, om optimale gezondheid te creëren. Zoals je zelf misschien ook wel weet, helpt de juiste voeding om goed in je vel te zitten. Nutribites speelt hierop in door voedingssupplementen aan te bieden die zo zuiver mogelijk zijn. Het motto voor elk mens: gezond vanbinnen, slank van buiten en mentaal in topvorm zijn!

Iedereen wil wel gezond zijn, maar wat moet je daarvoor doen? Zoals je misschien weet, is het eten van eiwitrijke recepten bijvoorbeeld belangrijk. Maar welke supplementen heeft je lichaam nodig? In elk geval supplementen van hoge kwaliteit, zoals bij Nutribites het geval is. De voedingsdeskundigen staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te adviseren over bepaalde supplementen, zoals Nutribites green juice.

Nutribites green juice; is het een aanrader?

Nutribites green juice is een drankje waarin alle belangrijke superfoods aanwezig zijn. In plaats van zelf aan de slag te gaan met het maken van groene sapjes, is Nutribites green juice kant en klaar. Je hoeft alleen een schepje van het poeder aan een glas water, smoothie of shake toe te voegen en even goed te schudden. Dat scheelt je niet alleen veel moeite, maar ook veel tijd! Je hebt bovendien geen blender of green juicer meer nodig.

De voordelen van Nutribites green juice zijn niet op één hand te tellen. Naast het feit dat je er alle belangrijke voedingsstoffen door binnenkrijgt in nog geen 30 seconden per dag, zijn er meer voordelen. Zo heb je maar één schepje van 10 gram per dag nodig. De pot bevat 300 gram aan inhoud, wat betekent dat je er maar liefst een maand mee doet! Zo kom jij met gemak aan je dagelijkse dosis vitaminen en mineralen. Wat mij betreft is het daarom zeker een aanrader!

nutribites review

Hoe gebruik je Nutribites green juice?

Ik doe elke dag 10 gram Nutribites green juice – dat is één maatschepje vol – in een glas water. Dat roer ik goed door. Op die manier ondersteun ik mijn lichaam met al haar processen. Leef jij al supergezond, maar wil je Nutribites green juice als power boost inzetten?

Dan is een half maatschepje per dag voldoende. Wanneer je lichaam echt wel wat extra hulp kan gebruiken mag je zelfs twee volle maatschapjes per dag nemen. Doe dat echter niet in één keer, maar verdeel die twee schepjes over twee momenten op de dag.

Ondanks dat ik Nutribites green juice zelf graag met water mix, kun je het ook door je kwark, yoghurt, smoothie of melk doen. Dan is de smaak wat minder sterk. In het receptenboekje dat je bij je bestelling krijgt, staan tips voor meer lekkere variaties.

Nutribites green juice ervaringen van anderen

nutribites review

Nu is mijn mening er natuurlijk maar één van de velen. Daarom heb ik Nutribites green juice ervaringen van anderen opgezocht om je een beter beeld te geven. Over het algemeen moeten mensen wel even wennen aan de smaak, omdat Nutribites green juice nu eenmaal veel natuurlijke ingrediënten bevat.

Daar kan ik mij wel in vinden. Toch went het vrij snel. Dat zeggen anderen ook! Verder gaat de gemiddelde Nutribites ervaring over de voordelen die men opmerkt. Een plattere en minder opgeblazen buik, een betere stoelgang en meer energie.

Tip: kun je echt niet wennen aan de smaak van Nutribites green juice? Zorg dan dat je een extra glas met drinken klaar hebt staan. Sla je green juice snel achterover en spoel het weg met iets dat je wel lekker vindt. Zo simpel is het!

Meest gestelde vragen over Nutribites

Heb je na het lezen van deze Nutribites review nog vragen? Lees dan even verder. Ik heb de meest gestelde vragen over Nutribites green juice namelijk uitgelicht en beantwoord.

1. Waar kan ik Nutribites green juice korting scoren?

Wil jij Nutribites green juice korting scoren? Houd de website van Nutribites dan goed in de gaten. Er komt regelmatig een leuke kortingscode of actie voorbij waar je van kunt profiteren.

2. Nutribites green juice: waar te koop?

Misschien denk je inmiddels: ‘Nutribites? Waar te koop?’ Dat is eigenlijk heel simpel. Op de Nutribites website! Klik op een van de links in dit artikel en je kunt direct Nutribites green juice kopen.

3. Wat zijn de Nutribites green juice ingrediënten

Ben je benieuwd naar de Nutribites green juice ingrediënten? Dat zijn onder andere tarwegras, chlorella, spirulina, kelp, acerola, appelvezels en gerstgras. Er zitten ook groene theebladeren in, probiotica, ashwaganda-extract, fruit extracten en groenten extracten. Verder bevat Nutribites green juice vijf belangrijke enzymen die je lichaam stimuleren om voedingsstoffen beter op te nemen en wat muntextract, menthol en een heel klein beetje stevia.

4. Wat zijn de voordelen van Nutribites?

Nutribites doet met haar Nutribites green juice een belofte aan elke koper. Dit komt neer op een levering binnen 24 uur (vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis) van maandag tot en met zaterdag, een gratis verzekering op je bestelling en een bedenktijd van 60 dagen (ook als je Nutribites green juice al gebruikt hebt). Daarnaast belooft Nutribites zuivere supplementen van hoge kwaliteit en doet zij haar best om handige uitleg te geven in de artikelen op haar website. Heb je toch vragen, dan mag je de Nutribites voedingsdeskundigen om hulp vragen.

5. Is Nutribites green juice geschikt voor iedereen?

Nutribites is geschikt voor volwassenen. Buiten bereik van kinderen en dieren houden. Bewaar Nutribites op kamertemperatuur. Niet gebruiken wanneer je zwanger bent, een allergie hebt of bloedverdunners gebruikt. Twijfel je of Nutribites green juice geschikt is voor jou? Raadpleeg dan altijd eerst een arts.

nutribites review

Leave a Reply