Skip to main content
lekkerste keto recepten

Ben je op zoek naar een nieuwe manier om af te vallen, omdat de standaard diëten niet lijken te lukken? Je hoeft niet per se streng voor jezelf te zijn om gewicht te verliezen. Afvallen kan namelijk ook met de lekkerste keto dieet recepten. Wat het keto dieet precies is en waarom je het zou moeten proberen, vertellen we je graag in dit artikel. Lees je mee?

Vet als brandstof gebruiken met keto recepten

Bij een keto dieet schema eet je geen koolhydraten, weinig eiwitten en veel vetten. Deze manier van eten zorgt ervoor dat je lichaam vet gaat aanspreken als brandstof. Daardoor zal je vrij snel en veel kunnen afvallen. Je hebt hier geen shakes, supplementen van de natuurvoedingswinkel of vreemde oefeningen voor nodig. Het ketogeen dieet is rond 1900 bedacht door Russell M. Wilder. Hij raadde als Engelse dokter zijn patiënten aan om minder suiker en koolhydraten te eten.

Later ontwikkelde zich dit tot het keto dieet. Men ontdekte dat – in plaats van suiker als brandstof te gebruiken – het lichaam ook vet als brandstof kan gebruiken. En daardoor val je af! Doordat we tegenwoordig zoveel suikers eten (ze zitten immers bijna overal in), begrijpt het lichaam niet meer dat het juist vet moet aanspreken als brandstof, in plaats van al die suikers. Het gevolg is dat je zwaarder wordt, meer vet opslaat, stemmingswisselingen krijgt en je regelmatig futloos voelt. Met het keto dieet kan je je lichaam terug switchen naar een vetverbrandingsmachine.

De nadelige gevolgen van overgewicht

Verkeerde voeding is de belangrijkste veroorzaker van overgewicht. Of het nu om 5 of 50 kilo aan overtollig lichaamsgewicht gaat. Hoe we die verkeerde voeding binnenkrijgen? We worden de hele dag door bestookt met reclame en slim geplaatste producten die helemaal niet goed voor ons zijn. Ze bevatten verzadigde vetten, stiekeme suikers en nauwelijks voedingsstoffen. Het gevolg van deze verkeerde voeding is overgewicht. En dat ligt weer aan de basis van gezondheidsproblemen zoals diabetes, oververmoeidheid en hart- en vaatziekten. Wat je ertegen kunt doen? Kies voor gezonde voeding. De juiste start maak je met de Keto 50 Dagen Challenge.

Afvallen met het keto dieet schema

Doordat we tegenwoordig zoveel suikers eten (ze zitten immers bijna overal in), begrijpt het lichaam niet meer dat het juist vet moet aanspreken als brandstof, in plaats van al die suikers. Het gevolg is dat je zwaarder wordt, meer vet opslaat, stemmingswisselingen krijgt en je regelmatig futloos voelt. Met het keto dieet schema kan je je lichaam terug switchen naar een vetverbrandingsmachine. Overgewicht ontstaat vooral door slechte koolhydraten. Door die de deur uit te doen en je maaltijden te bereiden met gezonde producten in de juiste samenstelling, activeer je direct je vetverbranding. Het resultaat? Snel en blijvend gewichtsverlies!

Wat is het keto dieet?

Wat is het keto dieet precies en waarom is het voor ontzettend veel mensen de oplossing om blijvend af te vallen? ‘Keto’ staat voor ketogeen, een bepaalde staat waar je je lichaam in brengt door nauwelijks koolhydraten tot je te nemen. De cellen in je lichaam halen dan niet meer hun energie uit suikers, maar gaan over tot vetverbranding. Dit kan je bereiken door de verhouding koolhydraten, vetten en eiwitten in je voeding zorgvuldig af te stemmen.

Wanneer je een gezond gewicht hebt en normaal wilt eten, adviseert het Voedingscentrum om ongeveer 40 tot 70% van je dagelijkse maaltijden uit koolhydraten te laten bestaan. Dat is ongeveer 260 gram koolhydraten per dag. Bij een koolhydraatarm dieet krijg je tussen de 50 en 130 gram koolhydraten per dag binnen. Bij een ketogeen dieet bestaat maximaal 50 gram van je dagelijkse voeding uit koolhydraten. De verhouding van macronutriënten is als volgt:

 • 70-80% vetten
 • 10-20% eiwitten
 • 5-10% koolhydraten

Bij een gemiddeld eetpatroon van 2000 calorieën per dag moet je er dan voor zorgen dat je eten bestaat uit 165 gram vet, 75 gram eiwitten en 20 tot 30 gram koolhydraten. Maar hoe zorg je er nu voor dat je aan het eind van de dag precies deze verhoudingen tot je hebt genomen? Welke maaltijden kan je klaarmaken als je aan deze strikte richtlijnen moet voldoen? En is een keto dieet schema wel gezond als je zo beperkt wordt in je keuzes? De antwoorden op al deze vragen vind je bij de 50 Dagen Keto Challenge.

Over Niels Bosman, de auteur van 50 Dagen Keto Challenge

Niels Bosman is de bedenker van de keto voedselpiramide. Met een team van diëtisten en voedingsexperts heeft hij jarenlang onderzoek gedaan naar blijvend afvallen met een ketogene levensstijl. Na het bestuderen van vele wetenschappelijk onderzoeken over keto en de gezondheidsvoordelen daarvan, viel hem op dat traditionele keto dieet schema’s vrij ongezond zijn. Dit is waarom de veelal Amerikaanse diëten niet voldoen aan de voorwaarden van een gezond voedingsschema:

lekkerste keto recepten
 • Ze bevatten veel slechte vetten;
 • Ze zitten bomvol dierlijke producten;
 • Ze hebben een gebrek aan variatie;
 • Ze bevatten nauwelijks vitamines, vezels en mineralen.

Daarom ontwikkelde Niels zelf de Ma Keto Voedsel Piramide. Deze samenstelling van verschillende soorten voeding ligt aan de basis van de 50 Dagen Keto Challenge. Zo is het meest gebalanceerde keto dieet schema van Nederland ontstaan!

De 50 Dagen Keto Challenge kiezen

Waarom kiezen voor de 50 Dagen Keto Challenge? Val effectief af met behulp van keto dieet recepten. Met lekkere en eenvoudige keto dieet recepten kan iedereen in de keuken aan de slag. Je hebt er geen speciale apparatuur voor nodig, geen dure ingrediënten en je hoeft echt geen top chef te zijn. Afvallen met de 50 Dagen Keto Challenge is voor iedereen haalbaar.

Met dit gezonde keto dieet schema ontstaan er geen tekorten in de voedingsstoffen die je dagelijks binnen krijgt. Dit keto dieet schema bestaat uit uitgebalanceerde maaltijden die je natuurlijke vetverbrandingsmechanisme ondersteunen en een boost geven.

Wat geeft de 50 Dagen Keto Challenge jou?

 • 7x het keto dieet weekmenu;
 • 80 keto dieet gerechten;
 • Professionele begeleiding;
 • Unieke afslankgarantie!

 7 weekmenu’s 

De weekmenu’s die je ontvangt bij de 50 Dagen Keto Challenge geven je precies die afwisseling en concrete houvast die je nodig hebt om je nieuwe, gezonde lifestyle te omarmen. Met een volledig uitgewerkte boodschappenlijst, zodat je niet meer staat te twijfelen in de supermarkt over wat je nu moet kopen. Zo wordt het ook nog eens heel gemakkelijk om dit dieet vol te houden.   

80 afslankrecepten

Je ontvangt maar liefst 80 heerlijke afslankrecepten. Inclusief receptideeën voor ontbijt, lunch, avondeten en snacks. Natuurlijk passend bij deze challenge, dus je zit nooit meer zonder inspiratie.

Professionele begeleiding 

Als je net gaat starten met een keto dieet schema, is een beetje hulp wel handig. Daarom is er altijd iemand beschikbaar die jou 1-op-1 begeleiding kan bieden via de mail. Wel zo makkelijk als je af en toe vastloopt of wanneer er dingen onduidelijk zijn.

Afslankgarantie

Heb je na 7 weken nog geen enkel resultaat kunnen boeken? En volg je het programma wel perfect? Dan krijg je gewoon je geld terug. Zo overtuigd is Niels van zijn methode!

Waarom de 50 Dagen Keto Challenge zo goed werkt

Dankzij het keto dieet schema verminder je de inname van koolhydraten en verhoog je de inname van vetten. Je leert je lichaam op die manier om niet suiker, maar juist vet als brandstof te gebruiken. Naast gewichtsverlies heeft het meer voordelen. Denk hierbij aan een gezonde en stralende huid, meer energie, een stabieler humeur, geen hongeraanvallen, een beter uithoudingsvermogen, een betere mentale staat en een sneller herstel van het lichaam.

Met het boek 50 Dagen Keto Challenge ontdek je hoe deze levensstijl precies werkt en welke dingen je zoal hoort te eten. Ook lees je welke voedingsstoffen de boosdoeners zijn die je beter kunt vermijden. Dit boek staat boordevol recepten waarvan zeker gezegd kan worden dat het de lekkerste keto dieet recepten zijn! . Zo pas je met plezier je eetgewoonten aan en is je nieuwe levensstijl veel beter vol te houden.

lekkerste keto recepten

De lekkerste keto recepten voor jou!

Ga je volgens het keto dieet eten en eet je alleen nog de lekkerste keto dieet recepten? Dan is afvallen niet eens moeilijk of ingewikkeld. Deze recepten zijn namelijk niet alleen heel goed voor je, maar ook superlekker! Wat dacht je van een keto salade met bacon en champignons of een bord Mexicaanse bloemkoolrijst met kipspiesjes? Verder mag je veel vis, gezonde vetten, eieren, vlees, groenten, rood fruit, noten en zaden eten en vermijd je de bewerkte, ongezonde voeding (waaronder fastfood).

Alle recepten van de Keto 50 Dagen Challengezijn 100% keto en 100% smaakvol. Daarnaast zijn de lekkerste keto recepten zoveel mogelijk gericht op Paleo. Dat betekent dat je geen graan, zuivel, suikers, bonen, conserveringsmiddelen en gifstoffen binnenkrijgt. Wat het NIET betekent, is dat je al je favoriete gerechten moet opgeven. Je krijgt namelijk allerlei heerlijke alternatieven aangeboden in het 50 Dagen Keto Challenge. Veel recepten zijn namelijk in een nieuw keto jasje gestoken en daardoor prima te eten tijdens dit dieet.  Start dus je gezonde nieuwe levensstijl eenvoudig, zonder in te leveren op smaak en eetplezier!  

Wat houdt de 50 Dagen Keto Challenge precies in? 

Het 50 Dagen Keto Challenge programmaboek bestaat uit 248 full colour pagina’s in hardcover. Daarnaast krijg je toegang tot de digitale versie, zodat je dit ultieme keto maatje gemakkelijk overal mee naartoe neemt en eenvoudig op elk apparaat opent. Het helpt je het keto dieet te begrijpen en te gebruiken. Alles wordt namelijk stap voor stap uitgelegd en je krijgt de lekkerste keto recepten voorgeschoteld. Ga dus lekker aan de slag en verras ook je gezin of partner met deze lekkere keto dieet recepten.

Wil je precies weten welke voeding keto proof is en welke niet? Dan is de informatie uit het 50 Dagen Keto Challenge programmaboek echt onmisbaar. Keto recepten klaarmaken moet namelijk wel eenvoudig en leuk zijn. Door gebruik te maken van de uitgedachte planning met bijbehorende boodschappenlijstjes kan jij makkelijker gewicht verliezen. Je levensstijl omgooien is namelijk niet altijd makkelijk vol te houden. Door gebruik te maken van kant en klare lijstjes en weekmenu’s, worden de grootste obstakels alvast voor je weggehaald.

Niet goed? Geld terug!

lekkerste keto recepten

Voordat je begint met de keto dieet recepten, is het van belang dat je begrijpt waarom sommige mensen geen resultaten behalen met het keto dieet schema. Zij stoppen namelijk bij de eerste tegenslag. Misschien zien zij door alle informatie niet meer hoe zij het precies moeten aanpakken of vinden zij het lastig om op een hele andere manier te eten. Verder gaan standaard keto recepten snel vervelen. Ook dat kan ertoe leiden dat mensen afhaken.

Wat je nodig hebt om een nieuwe aanpak vol te houden? Dat is motivatie, eenvoud en beloning. Met jouw motivatie om een gezonde levensstijl te omarmen zit het wel goed, daarom lees je dit artikel. De 50 Dagen Keto Challenge maakt het je ontzettend makkelijk om dit uit te voeren, dankzij een heldere uitleg en een stappenplan. En die beloning? Binnen de kortste keren zit je lekkerder in je vel, voel je je fitter en verlies je gewicht. Dan wil je natuurlijk die 50 dagen wel vol maken! Met de wel 80 verschillende keto gerechten die je in de Keto 50 Dagen Challenge vindt, zal je geen last hebben van voedselverveling of een afkeer van het dieet. Sterker nog: met de afwisseling, toegankelijke recepten en kant en klare menu’s en lijstjes kan het niet anders of je zal snel resultaat boeken. Dat is natuurlijk de perfecte motivatie om door te gaan. Probeer het en ontdek hoe goed het keto dieet schema voor jou kan werken. Je krijgt 100% afslankgarantie, dus als je binnen 7 weken nog helemaal niet ben afgevallen, krijg je je geld terug. Zo zeker zijn de aanbieders van deze aanpak!

50 Dagen Keto Challenge voordelen

Er zitten vele voordelen aan het volgen van een keto dieet schema. Met de Keto Challenge zijn dit er zelfs nog meer, omdat er rekening gehouden wordt met voedingswaarden en echt gezonde producten. Hier vind je alle voordelen op een rijtje:

 • Verbrand vet op de lastigste plaatsen op je lichaam;
 • Beëindig je onbewuste suikerverslaving;
 • Tot 2 kilo per week blijvend afvallen;
 • Lekker eten met doordachte maaltijden;
 • Gezonde ingrediënten;
 • Je krijgt voldoende vitamines en mineralen binnen;
 • Geen hongergevoel!

Bestel de 50 Dagen Keto Challenge met korting

Wanneer je de Keto 50 Dagen Challenge aangaat, wordt het hardcover programmaboek binnen 1 werkdag naar je verzonden. Na betaling heb je wel al direct toegang tot de digitale versie. Zo kan je meteen aan de slag en hoef je niet te wachten tot je het boek in handen hebt. Hoeveel je betaalt voor de digitale en hardcover versies samen? Met de actiekorting heb jij de challenge voor de ontzettend voordelige prijs van €37 in huis.

Ben je echt gemotiveerd om je lichaam en leven blijvend te veranderen? Dan koop je nu het Buikvet Verbranden Stappenplan met enorme korting erbij. Je ontvangt de digitale gids waarmee je de geheimen ontdekt die jou helpen een plattere buik te krijgen. In combinatie met de 50 Dagen Keto Challenge ga jij hiermee echt het verschil maken. Daarom kan je nu profiteren van een super voordelige combinatiekorting. Normaal betaal je hiervoor €47, maar als je het samen met de 50 Dagen Keto Challenge aanschaft krijg je 68% korting en betaal je slechts €14,95. Dit is dus sowieso de meest voordelige optie!

Keto dieet ervaringen

lekkerste keto recepten

Benieuwd naar ervaringen van mensen die de challenge al gevolgd hebben of die nog steeds bezig zijn? Op de site van de 50 Dagen Keto Challenge zijn tal van positieve ervaringen met het programma te vinden. Zo zegt Baukje dat de recepten verrassend lekker zijn en raadt ze vooral de keto lasagne aan. Dat belooft al veel goeds voor iedereen die op zoek is naar een keto menu waarmee je wel kan blijven genieten van je maaltijden.

Of de challenge echt werkt bij het behalen van je dieetdoelen? Volgens Cindy wel, aangezien zij na 2 weken al 4 kg kwijt is en dan met name rond haar buik. Nog meer overtuiging nodig? Lees dan het resultaat van Marjolein: zonder sporten is zij 12,5 kilo afgevallen, door te starten met de Keto Challenge en dit zelfs 5 maanden zonder moeite vol te houden. Kan je nagaan hoe motiverend het is om de resultaten van het keto dieet schema te ervaren. Zo motiverend zelfs, dat je zonder moeite langer doorgaat. En ga je daarnaast ook nog meer bewegen en aan sport doen? Dan zul je merken dat je je veel beter voelt en meer energie hebt. Wie weet wat je dan nog meer voor elkaar krijgt!

Waarom de 50 Dagen Keto Challenge?

Eerlijk? Waarom niet!? Voor een ontzettend voordelige prijs krijg je alle handvatten om gezond te eten en lekkerder in je vel te komen. Ja, het vraagt aanpassingen van wat je normaal in je boodschappenwagentje gooit en welke maaltijden je klaarmaakt. Maar de 50 Dagen Keto Challenge maakt het je zo ontzettend makkelijk dat je in no time gewend bent aan je nieuwe voedingspatroon. En dan kun je eindelijk het doel bereiken wat je al zolang voor ogen hebt. Met succes!

Meest gestelde vragen over het keto dieet schema

Mag je koolhydraten tijdens een keto dieet schema?

Zelfs tijdens een keto dieet eet je koolhydraten, hoewel je ze wel zoveel mogelijk beperkt. Een keto dieet is vooral gericht op vetten en is heel laag in koolhydraten. Hoewel je altijd wel iets van koolhydraten binnenkrijgt, is het wel de bedoeling om voedingsmiddelen die rijk zijn aan koolhydraten te mijden. Denk hierbij aan brood, pasta, granen en bonen. Ook zijn koek en snoep natuurlijk geen goed idee.

Welke groenten mag je bij een keto dieet schema?

Groenten zijn een belangrijke bron van vitaminen en mineralen. Helaas zijn er ook groenten die rijk zijn aan koolhydraten en dus niet passen binnen keto dieet schema. Met de juist keto dieet recepten krijg je voldoende groenten binnen, zonder dat je over je dagelijkse koolhydraatinname heen gaat. Welke groenten er goed passen bij een keto dieet? Sla, spinazie, paprika en tomaten zijn bijvoorbeeld goede keuzes.

lekkerste keto recepten

Wacht niet langer en begin vandaag aan de 50 Dagen Keto Challenge

Leave a Reply