Skip to main content

Je gezondheid is het belangrijkste dat je hebt. Dat weet jij ook wel. Houd daarom alle aspecten van je gezondheid nauwlettend in de gaten. Dan kun je altijd bijsturen waar nodig. Met voldoende beweging, voedzame maaltijden en voldoende rust zorg je al voor de optimale leefstijl. Maar hoe weet je eigenlijk precies wat je lichaam aan extra ondersteuning kan gebruiken? En hoe voorkom je dat je allerlei supplementen en multivitaminen tot je neemt die je lichaam helemaal niet nodig heeft? Ik zocht het voor je uit, dus lees snel verder!

health check center

Het belang van een goede gezondheid

Als je bewust met gezond leven bezig bent hecht je waarde aan het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen. Misschien eet je vooral biologisch, haal je je boodschappen bij de natuurvoedingswinkel en zorg je voor variatie in je groenten en fruit. Ook ben je vast niet onbekend met het gebruik van supplementen om op een eenvoudige en snelle manier voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen.

Veel mensen slikken dagelijks multivitamines. Eigenlijk vreemd, want het kan natuurlijk nooit zo zijn dat iedereen precies dezelfde hoeveelheid extra voedingsstoffen nodig heeft. Een algemene multivitamine is dan ook net een schot hagel: je hoopt maar dat het ergens een beetje helpt, maar zeker weten doe je het niet. Elk lichaam is namelijk anders en ook jij hebt hele specifieke gezondheidsbehoeftes.

De behoeften van je lichaam

Wat zijn de verschillende punten waarop je lichaam extra behoeften kan ontwikkelen? Ik heb ze hieronder voor je op een rijtje gezet:

health check center
 • Immuunsysteem
 • Hart, bloedvaten en cholesterol
 • Bloedsuikerspiegel
 • Botten en gewrichten
 • Sport en spieren
 • Darmen en spijsvertering
 • Blaas, prostaat en urinewegen
 • Lever
 • Hersenen en gemoedstoestand
 • Ogen
 • Overgang en menstruatie
 • Nachtrust en ontspanning
 • Afslanken
 • Detox

Hoe kom je er nu achter op welk punt jouw lichaam wel wat hulp kan gebruiken? Dat doe je met speciale gezondheidstesten. Aan de hand van de vraag ‘hoe gezond ben ik’, test je op een laagdrempelige manier wat jouw lichaam echt nodig heeft aan ondersteuning.

Gezondheidstesten voor meer kennis over je lichaam

Als je zoekt op ‘gezondheidscheck Nederland’ of ‘health check Netherlands’, kom je direct uit bij Perfect Health. Dat is ook niet zo gek, want dit is de nummer 1 in gezondheidstesten! Niet alleen dat, ze weten bij Perfect Health alles over gezondheid en hebben als doel om iedereen grip op zijn of haar gezondheid te geven. Dit doen ze door:

 • Toegankelijke gezondheidskennis aan te bieden;
 • Laagdrempelige gezondheidstesten te ontwikkelen;
 • Een enorm assortiment aan topkwaliteit voedingssupplementen te ontwikkelen.

De kern van Perfect Health is een persoonlijke benadering van gezondheid. Weg met de algemene oplossingen die zogenaamd voor iedereen werken! Iedereen heeft namelijk een unieke leefstijl en lichaamssamenstelling. Bij Perfect Health kan je rekenen op individueel gezondheidsonderzoek, deskundige adviezen en voedingssupplementen op maat. Ontzettend veelzijdig en toch perfect op maat voor jouw gezondheid. Hoe je de passende samenstelling voor jouw lichaam bepaalt? Met een health check up bij het Health Check Center!

Test je leefstijl bij het Health Check Center

health check center

Door een health check up uit te laten voeren weet je precies wat je lichaam nodig heeft. Want het heeft geen zin om in het wilde weg vitamines en superfood smoothies naar binnen te werken, zonder dat je weet wat jouw gezondheidssituatie is. Door inzicht te krijgen in je bloedwaarden en darmwaarden ben je al een heel eind op weg. In je bloedbaan en darmen vinden namelijk de belangrijkste lichaamsfuncties plaats. Door op verschillende waardes te testen, kan je een goed beeld krijgen van de gezondheidsstatus van jouw lichaam.

Premium Health Check

De Premium Health Check die je bij het Health Check Center laat uitvoeren, vertelt je veel over je gezondheid. Dit gebeurt dankzij een uitgebreide bloedcontrole. Dit specialistische bloedonderzoek laat je uitvoeren zonder verwijzing van een arts. Je hebt je gezondheid dus echt helemaal zelf in de hand!

Met de Premium Health Check ontvang je:

 • Een uitgebreid bloedonderzoek;
 • Een individuele leefstijl analyse;
 • Gezondheidsadvies op maat.

De Premium Health Check bestaat standaard uit 30 bloedwaardes en is uit te breiden met aanvullende bloedwaardes. Zo wordt er onder andere gekeken naar cholesterol, leverenzymen, bloedplaatjes, suikerwaarden, vitamine D, ijzergehalte en eiwitten.

Raadpleeg de helpdesk

Met het maatwerk advies over je leefstijl en voeding kan je praktisch aan de slag. Loop je toch nog vast of weet je niet precies waar je moet beginnen? Dan staat de helpdesk met gezondheidsadviseurs van Perfect Health voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je ontvangt je uitslagen in je persoonlijke online omgeving: veilig en handig om direct in te zien. Ook zie je daar je persoonlijke advies, inclusief een voedingssupplementenadvies op maat. Wil je precies weten wat het effect is van de voedingssupplementen op jouw lichaam? Dat kan je laten meten na zes maanden. Geen vage beloftes meer of hopen dat een bepaald middel effect heeft, maar echte resultaten!

Darm Health Check

health check center

Hoe je je voelt is voor een belangrijk deel te danken aan hoe je darmen werken. Darmklachten zijn helaas veel voorkomend en niet altijd eenvoudig te verhelpen. In de darmen vindt namelijk niet alleen de spijsvertering en stoelgang plaats, maar ook het onderhoud van je immuunsysteem. Naast je bloedwaarden hebben je darmwaarden dan ook ontzettend veel te zeggen over je algehele gezondheid.

Met de Darm Health Check krijg je betrouwbaar inzicht in de staat van je darmen. Je komt erachter waar en waardoor de darmklachten ontstaan met een simpele test die je snel en eenvoudig zelf thuis afneemt. Deze health check up is geschikt voor iedereen met onbestemde klachten, specifieke darmklachten en preventieve controle.

Met de Darm Health Check kan je rekenen op:

 • Een enorm uitgebreid ontlastingsonderzoek;
 • Eenvoudige testprocedure met zelfstandige sample afname;
 • Snelle uitslag binnen een week;
 • Deskundig advies over je leefstijl en voeding.

Met de darmtest heb je inzicht in je darmflora en welke supplementen van Perfect Health verlichting geven! Door de controle van wel 16 darmwaarden, ontstaat een betrouwbaar inzicht in jouw unieke lichaamsbehoeftes. Er wordt gekeken naar verschillende eiwitten, gisten, de zuurtegraad, darmbacteriën en eventuele darmparasieten. Met passende voedingssupplementen heb je dan binnen no time weer gezonde darmen.

Gezondheidstesten: hoe werken ze?

Zowel de Premium Health Check als de Darm Health Check zijn eenvoudig online te bestellen. De vervolgstappen zijn wel verschillend. Bij de Premium Health Check krijg je een mail met een bevestiging. Daarin vind je ook een link om direct een afspraak te maken voor de bloedafname. Je kiest zelf het tijdstip en de locatie van een priklab bij jou in de buurt. Bij de afspraak neemt een verpleegkundige je bloed af. Kort daarna ontvang je via de mail een digitale leefstijl analyse vragenlijst. Door deze inzichten te combineren met de uitkomsten van het bloedonderzoek, krijg je een nog beter beeld van je gezondheid. Je ontvangt je resultaten binnen enkele dagen in een veilige online omgeving. Daarna kan je met het adviesteam van Perfect Health in gesprek om een perfect passend advies te krijgen over je leefstijl, voeding en supplementen.

Bij de Darm Health Check werkt het net even anders. Omdat het om een uitgebreid ontlastingsonderzoek gaat, hoef je niet naar het priklab. In plaats daarvan ontvang je binnen een werkdag je testpakket in de brievenbus. Je neemt in de privacy van je eigen huis eenvoudig een sample van je ontlasting. Dat stuur je in de meegeleverde container en gesealde envelop terug naar het laboratorium. Ook hier krijg je een online vragenlijst voor extra inzicht in je gezondheidssituatie. Na ongeveer een week kan je de testuitslagen verwachten in je persoonlijke online omgeving. Met een gezondheidsadviseur bespreek je vervolgens wat jouw resultaten betekenen en wat je kan doen om je gezondheid te verbeteren.

Health Check Center voordelen

Inzicht in je gezondheid en hoe je die kan verbeteren, krijg je eenvoudig met de gezondheidstesten van het Health Check Center. Dit zijn de voordelen:

 • ✅      Zekerheid over je gezondheid met Health Checks;
 • ✅      Betrouwbare testuitslagen;
 • ✅      Persoonlijk contact over jouw gezondheidssituatie.

Test je leefstijl!

Kies voor een health check up en kom erachter hoe jij je gezondheid kan ondersteunen met behulp van Perfect Health. Je kan de basis gezondheidstest online gratis doen. Zo heb je direct inzicht in jouw eigen gezondheid, waarna je verbeteringen kunt doorvoeren. Zo zal je binnen de kortste tijd weer meer energie hebben en minder last van onbestemde kwaaltjes! Wil je echt precies weten hoe het ervoor staat met jouw gezondheid? Dan is de gratis health check een goed begin. Toch adviseer ik je om de online health check op te volgen met een uitgebreid onderzoek. Hoe meer je weet, hoe beter je je uiteindelijk zult voelen.

health check center

Meest gestelde vragen over het Health Check Center

1. Waar vind ik een Perfect Health kortingscode?

Zoek je naar een Perfect Health kortingscode voor je aan de gezondheidstesten begint? Dan raad ik je aan om even te Googelen. Er zijn online namelijk enorm veel verschillende Perfect Health kortingscodes te vinden, van 10% tot wel 25%. Dat scheelt natuurlijk enorm in de prijs, dus het is echt de moeite waard.

2. Wat is het verschil met een test via de huisarts?

Bij de huisarts kan je ook doorverwezen worden voor onderzoek, maar dit is echt anders dan de health check ups van Perfect Health. Zo zal een arts niet preventief kunnen testen, maar alleen bij specifieke klachten. Daarnaast wordt dan ook alleen maar getest op waarden die specifiek bij die klachten horen. Dit heb je misschien wel eens gezien op een testformulier, waar slechts een paar hokjes staan aangevinkt. Bij de gezondheidstesten van het Health Check Center is dit anders. Daar wordt echt gekeken naar een breed palet aan waarden voor een volledig beeld van je huidige gezondheid.

Weet wat je lichaam nodig hebt met de health checks van Perfect Health, bestel ze nu!

Leave a Reply