Skip to main content

Wil je graag snel afvallen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Zijn er voor je gevoel zoveel mogelijkheden, dat je niet meer weet welke je moet kiezen? Of wil je gewoon weten welke afvalmethodes werken? En heb je daar wat begeleiding bij nodig? In dit artikel lees je over 8 verschillende afvalmethodes waarmee je effectief kunt afvallen. Dan kun je vandaag nog aan de slag en de beste versie van jezelf worden! Lees maar mee. 

Afvalmethodes die werken!

afvallen

Er bestaan veel soorten afvalmethodes en dat is logisch. Elk mens – en daarmee elk lichaam – is nu eenmaal anders. Een methode die voor de ene persoon werkt, hoeft voor de andere persoon niet te werken. Daarom is het belangrijk dat je een afvalmethode kiest die past bij jou. Welke dat is, hangt van verschillende factoren af. Sport je veel of heb je een snelle vetverbranding, dan zal je sneller resultaat zien en waarschijnlijk meerdere methodes kunnen inzetten om af te vallen. Ben je minder actief of zijn er lichamelijke kwaaltjes waar je rekening mee moet houden? Dan kan het wat moeizamer gaan en langer duren. 

Om je op weg te helpen heb ik de 8 methodes die het meest effectief zijn in dit artikel uitgelicht. Ga ermee aan de slag en experimenteer steeds een paar weken. Bijvoorbeeld met afvallen koolhydraatarm, suikervrij of door afvalshakes te drinken. Zo ontdek je snel genoeg welke afvalmethode geschikt is voor jou en kan jij ook het lichaam van je dromen verwezenlijken. Ik wens je in elk geval veel succes en plezier! 

Afvallen met shakes

De eerste methode is afslanken met shakes. Dit is een manier van afvallen die niet veel tijd kost, omdat je een shake gemakkelijk tussendoor drinkt. Zelfs op een drukke werkdag kun je zo nog aan de juiste voedingsstoffen komen. Het is hierbij belangrijk dat je een merk of product kiest dat afvallen met shakes of afvallen met smoothies zo natuurlijk mogelijk houdt. In sommige producten zit namelijk onnodig veel suiker. Dat zorgt er eerder voor dat je aankomt, dan dat je afvalt.  

Afvallen met shakes van Weightworld is een aanrader, als je het mij vraagt. Je vindt hier niet alleen gezonde shakes om mee af te vallen, maar ook allerlei superfoods. Zo kun je je gezondheid extra ondersteunen tijdens het afvallen. Scoor ook meteen een Weightworld Go Blend Pro wanneer je een bestelling plaatst, om je shakes mee te mixen. Een goede blender is namelijk essentieel bij afvallen met shakes en/of afvallen met smoothies.  

Tip: dit merk heeft ook een theesoort op de markt gebracht die de werking van afvallen shakes ondersteunt. Dat is Skinny Tea. 

afvallen

Afvallen in de overgang

Bevind je je als vrouw in de overgang? Dan kan het lastig zijn om kilo’s kwijt te raken. Veel vrouwen krijgen in deze fase van hun leven een zwembandje, omdat er vetophoping rond de buik en heupen ontstaat. Het is vaak lastig om plaatselijk af te vallen, maar met Ria Kamelle’s boek ‘Slank door de Overgang’ kan dat wel. Afvallen in de overgang wordt zo geen strijd, maar iets heel begrijpelijks. Ria legt namelijk precies uit hoe de overgang werkt en op welke manier je je lichaam het beste kunt verzorgen in deze tijd.  

Bovendien krijg je tijdelijk 80% korting op dit boek én 4 gratis bonussen. Deze bonussen gaan over 40 vet verbrandende groene smoothies en sapjes die je kunt bereiden, maar ook over kledingadvies voor vrouwen in de overgang. Zo weet je precies wat je wel en niet moet doen met je garderobe en zal je zo goed mogelijk voor de dag komen. De derde bonus bestaat uit een handige maaltijdplanner en boodschappenlijstjes voor efficiëntie in de supermarkt. Via waardevolle e-mails (bonus 4) word je continu op de hoogte gehouden over nieuwe recepten, tips, nieuw onderzoek en ander bonusmateriaal. Klinkt super, toch? 

Afvallen eetschema

afvallen

Wil je graag op een natuurlijke manier afvallen, dus niet afvallen met shakes of afvallen door stress? Zoek je een methode waarbij je op een gezonde manier voor je lichaam zorgt, maar waarbij je ondertussen wel vet kwijtraakt? Dan is een afvallen eetschema geschikt voor jou.  

Dankzij deze effectieve methode van de Fitcooking Transformatie Succesformule kun je al in drie weken afvallen. Je krijgt bij dit afvallen eetschema informatie over intermittent fasting, effectief diëten en duurzaam vetverlies met een blijvend resultaat. Ook leer je een stappenplan te gebruiken om je voortgang te meten, ontvang je een trainingsschema voor 12 weken met invultabel en kun je elke dag weer kiezen uit 125 gezonde recepten vol eiwitten. Daar geniet je niet alleen zelf van, maar je gezin kan er ook van mee-eten! 

Suikervrij dieet schema

Denk je na de zoveelste poging: ‘afvallen gaat langzaam bij mij’? Probeer dan eens een suikervrij dieet schema. Stoppen met suikers eten helpt je namelijk om je lichaam te resetten en weer meer energie te krijgen. Die energie kun je bijvoorbeeld mooi inzetten voor een gymsessie.  

Te veel suiker eten kan verschillende klachten veroorzaken. Denk aan hoofdpijn, vermoeidheid, darmklachten en overgewicht. Vooral die laatste wil jij graag aanpakken. Daarom is een suikervrij dieet schema een goede manier om weer lekker in je vel te komen. Dankzij dit schema leer je de juiste keuzes maken. Dat betekent: onbewerkte en verse producten, zelf koken en etiketten leren lezen. Alleen zo kun je elke dag bewust kiezen voor je eigen gezondheid.

Je lichaam is gewend aan de suikers die jij elke dag (on)bewust eet, maar wist je dat zij snel kan afkicken? Dankzij 20 Dagen Suikervrij, de methode van Ria Kamelle, kun je dus al heel snel resultaat zien. Je zal het overigens niet alleen zien, maar ook voelen. Ik weet zeker dat deze methode ook werkt voor jou! 

De Afslank Recepten Bijbel

afvallen

Veel mensen associëren afvallen met uithongeren, saaie en eentonige gerechten en weinig tot geen verandering op de weegschaal. Toch hoeft afvallen niet zo vervelend te zijn als je misschien denkt. Je kunt ook op een leuke manier afvallen en overtollig buikvet verliezen. Zonder dat je hongerlijdt of je suf piekert over welke dingen je nu wel en niet mag eten. 

De Afslank Recepten Bijbel is een methode van drs. Oscar van der Helm. Hij heeft een manier gevonden om buikvet te verliezen en er beter uit te zien. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Je huid zal stralen, het kost je niet veel tijd en/of moeite én je kunt je favoriete voedsel blijven eten. Dankzij boek (e-book of fysiek boek), krijg je meer dan 100 lekkere recepten voorgeschoteld die helpen je vetverbranding te versnellen en je fysieke doelen te behalen. Zo ontdek je wat je lichaam nodig heeft en hoe je je levensstijl kunt veranderen voor blijvend resultaat. 

Keto Revolutie Dieet

Heb je je weleens verdiept in een keto dieet? Dit is een manier van eten waarbij je voedsel eet dat veel vetten bevat en weinig koolhydraten. Zo kan je lichaam haar ‘normale’ vetverbranding omzetten naar een nieuwe variant: het verbranden van vet, in plaats van koolhydraten en suikers. Ben je benieuwd hoe dit werkt en of het ook iets voor jou is?  

Ik schreef een uitgebreide review over het Keto Revolutie Dieet. Hiermee leer je alles over dit dieet. Al na drie dagen zal je resultaat opmerken, want een keto dieet verandert je lichaam heel snel. Na zeven dagen zullen bepaalde lichamelijke klachten (zoals een onzuivere huid) minder worden en merk je dat je spieren soepeler worden. Ben je 21 dagen onderweg met het Keto Revolutie Dieet? Dan zal je zien hoe gemakkelijk (en leuk) gewicht verliezen is en dat jij het ook kunt. Het resultaat is een slank en fit lichaam waar je je goed in voelt! 

De lekkerste keto recepten

Heb je de smaak van het keto dieet te pakken en wil je doorpakken? Ga dan aan de slag met 101 Keto Recepten, een boek vol lekkere recepten die perfect binnen het keto dieet passen. Deze recepten worden omschreven als ‘de lekkerste keto recepten’ en ik kan je vertellen: lekker zijn ze zeker! 

In het boek lees je niet alleen welke heerlijke gerechten je kunt maken om je lichaam in een staat van ketose te houden. Je ontdekt ook hoe de levensstijl precies werkt en waarom dingen gaan zoals ze gaan. Welke voeding mag je eten en welke moet je vermijden? Wat zijn do’s and dont’s binnen het keto dieet en hoe kun jij ze het beste toepassen in je nieuwe levensstijl? Dat zijn allemaal vragen waar het 101 Keto Recepten boek antwoord op geeft. Je kunt vandaag nog beginnen met deze afslank recepten. 

afvallen

Voeding- en trainingsschema’s voor afvallen

Met gezond eten kom je al heel ver, maar je weet waarschijnlijk ook wel dat sporten het proces van afvallen versnelt. Daarom wil ik de volgende twee methodes ook met je delen: Droog Trainen Vrouwen Protocol en Spiermassa Protocol Mannen. Elke man of vrouw kan hiermee aan de slag om zijn of haar vetpercentage te verlagen, fitter te worden en een geweldige lichaamsvorm te krijgen. Ik vertel je er graag wat meer over. 

Droogtrainen Vrouwen Protocol

Wil je niet alleen aan de slag met je voeding, maar ook met bewegen? En heb je al ervaring met sport en beweging? Het Droogtrainen Vrouwen Protocol is een compleet programma waarbij je de juiste dingen leert eten én op de juiste manier leert trainen. De combinatie van de juiste voeding en sport is heel effectief. Daarom leren Henry en Rinus – oprichters van de Droog Trainen Academie – je graag hoe je dit doet. 

De meeste vrouwen vinden het belangrijk dat hun lichaam er goed uitziet. Naast ‘gewoon’ gezond eten en bewegen, kun je ervoor kiezen om een stapje verder te gaan en echt alles uit je lichaam te halen. Dat houdt in dat je bewust je vetpercentage verlaagt, om zoveel mogelijk spierdefinitie te krijgen en er op je fitst uit te zien. Dankzij het Droog Trainen Vrouwen Protocol leer je alles over micro- en macronutriënten, het timen van je eetmomenten en het bijhouden van je voortgang. 

Je hoeft overigens niet koolhydraatarm te eten of jezelf uit te hongeren om resultaat te behalen. Dankzij dit protocol leer je op een verantwoorde manier aan je droomlichaam te werken. Je zal zien dat jou dit als vrouw ook gewoon lukt! 

Spiermassa Protocol Mannen

Ben jij een man en wil je graag aan je spiermassa werken? Wil je je sterker en fitter dan ooit voelen, maar weet je niet goed hoe? Ik wel! Volg het Spiermassa Protocol Mannen (tijdelijk met meer dan 50% korting). Ook dit programma is opgericht door Henry en Rinus van de Droog Trainen Academie. Zij hebben aan den lijve ondervonden hoe spiermassa opbouwen werkt en wat je daarvoor moet doen. Het is hun doel om het hele jaar in vorm te zijn en hun beste shape te behouden. Die kennis en ervaring delen zij nu met jou in het Spiermassa Protocol Mannen. 

Dit alles-in-één programma helpt je om flexibel te diëten (zodat je zo weinig mogelijk vet behoudt) én zo slim en effectief mogelijk te trainen (zodat je zoveel mogelijk spiermassa opbouwt). Besluit je met het Spiermassa Protocol Mannen aan de slag te gaan? Dan ontvang je een e-book met handige informatie en een praktijkplan (ook in e-book vorm) over je voeding, trainingsschema en om je voortgang bij te houden. Ook kun je direct aan de slag met het trainingsschema voor 12 weken en kun je dankzij de bijgeleverde macrocalculator in Excel precies berekenen wat jouw lichaam nodig heeft. 

Afvallen door sport en bewegen

Elk mens zou in een bepaalde mate en vorm aan beweging moeten doen om gezond te blijven. Sinds de pandemie is dat voor veel mensen lastiger geworden, maar zeker niet onmogelijk. Je kunt namelijk ook thuis sporten met de juiste apparatuur. En wist je dat nieuwe, goed zittende sportkleding er meteen voor zorgt dat bewegen leuker wordt? Haal nieuwe motivatie in huis met Fitnessapparaat, Fitwinkel en Donnay. Ik vertel je er graag meer over. 

Fitnessapparaat: fitnessapparaten en –accessoires voor thuis 

Wil je gemakkelijk fit blijven? Haal een fitnessapparaat in huis. Waar? Bij Fitnessapparaat, dé webshop waar je alles vindt op het gebied van fitness. Je kunt hier niet alleen jouw favoriete sportschoolapparaat bestellen, maar ook supplementen kopen en fitnesskleding. Wat ik zo handig vind aan Fitnessapparaat, is dat je er letterlijk in één keer alles kunt bestellen wat je nodig hebt voor je (thuis)workout.  

Bestellen bij Fitnessapparaat biedt nog meer voordelen. Zo kun je vandaag voor 21:00 uur nog bestellen en dan krijg je morgen al je apparatuur thuisbezorgd. Bovendien betaal je bij een bestelwaarde vanaf €22,50 geen verzendkosten en daar zit je al gauw aan! Heb je je fitnessapparatuur voor thuis ontvangen, dan mag je dit eerst 50 dagen uitproberen. Niet tevreden = geld terug of omruilen voor iets anders.  

afvallen

Fitnessapparatuur voor thuis is dé oplossing voor als je snel gedemotiveerd raakt om te sporten. Waar je normaal gesproken door weer en wind naar de sportschool moet fietsen, kun je nu gewoon in je eigen huis aan de slag met een sportsessie. Op de lange termijn is een fitnessapparaat bovendien een meer voordelige investering dan je hele leven lang maandelijks betalen voor de sportschool. En heb je niet veel ruimte thuis, dan kies je toch een apparaat dat je kunt inklappen of verrijden? Ik zie eigenlijk alleen maar voordelen. En jij? 

Fitwinkel review

Het is nu al meer dan eens gebeurd dat de sportscholen dicht moesten. Dat is voor de meeste mensen heel slecht nieuws. Sporten doe je namelijk niet alleen om op gewicht te blijven, maar ook om gezond te blijven. Zowel fysiek als mentaal! Wil je niet nog eens meemaken dat je niet kunt sporten, omdat de overheid dat besluit? Koop dan fitnessapparatuur voor thuis. Dit kan niet alleen bij Fitnessapparaat, zoals ik hierboven vertelde. Fitwinkel is ook een hele goede aanbieder van fitnessapparatuur voor thuis! 

Deze online fitnessapparatuurwinkel heeft alles wat je nodig hebt. Wat dacht je van een buikspierapparaat, loopband, fitness elastiek of foam roller? Ben je op zoek naar halters, gewichten, een ligfiets of hometrainer? Fitwinkel heeft het allemaal. Deze fitnesswinkel wordt door klanten met een 9.1 beoordeeld en dat is heel hoog. 

Donnay: sportkleding voor iedereen!

Afvalmethode? Check. Trainingsschema? Check. Fitnessapparatuur? Check. Het enige wat je nu nog moet doen is de juiste sportkleding in huis halen. Dan kom je elke workout comfortabel door! Waar je de leukste sportkleding scoort? Als je het mij vraagt is dat bij Donnay. Je vindt hier mooie sportkleding tegen lage prijzen. En er wordt aan alle sportgelegenheden gedacht. Van hardlopen tot zwemmen en van voetbal tot wintersport. Wil je afvallen met yoga of fit blijven door boxles? Donnay ondersteunt je bij elke sport, op elk moment. 

Je kunt er zelfs team tenues bestellen, wanneer je aan teamsport doet. En wist je dat je bij Donnay je sportkleding met Afterpay kun betalen als je dat wilt? Zo kun je het eerst even op je gemak thuis passen, voordat je betaalt. Donnay is een voordelige sportkledingwinkel waar het hele gezin kan slagen. Je kunt overigens niet alleen uit het Donnay assortiment kiezen, maar je hebt ook de keuze uit Campri sportkleding. Er vinden regelmatig leuke acties plaats bij Donnay, waardoor je extra voordelig sportkleding kunt kopen. En bestel je vandaag voor 12:00 uur, dan heb je je bestelling morgen al in huis! 

Aan de slag met een coach

afvallen

Ik heb je in dit artikel de tools aangereikt die je zullen helpen om af te vallen. Misschien ben je er inmiddels helemaal klaar voor en kun je niet wachten om aan de slag te gaan. In dat geval wens ik je heel veel succes en plezier met je proces!  

Heb je het idee dat je meer begeleiding nodig hebt? Kun je jezelf niet goed motiveren en wil je graag hulp van een professional tijdens dit traject? Dan kan het handig zijn om met een personal coach aan de slag te gaan. Zo iemand heeft veel kennis en ervaring op het gebied van sport en voeding en kan jou helpen met effectief afvallen. Het lichaam van je dromen lijkt nu misschien nog ver weg, maar hoe eerder je begint, des te eerder je dat bereikt! 

Afvallen met Personal Fitness Nederland

Een personal fitness coach geeft je vaak het duwtje in de rug dat je jezelf niet kunt of wilt geven. Hierdoor krijg je meer motivatie en zal je elke oefeningen en work-out net even langer doorzetten dan wanneer je alleen bent. 

Toch laten veel mensen personal fitness coaching aan zich voorbijgaan, omdat er vaak prijskaartjes met hoge bedragen aanhangen. Maar wist je dat personal fitness coaching niet per se duur hoeft te zijn en dat je toch de juiste professionele begeleiding kunt krijgen? Personal Fitness Nederland is de uitkomst. Dit bedrijf is zo groot, dat zij haar prijzen voor fitness coaching laag kan houden. Daar profiteer jij van als klant. Niet alleen lichamelijk en mentaal, maar ook financieel, dus! 

Ik heb het programma van Personal Fitness Nederland zelf doorlopen en ik ben heel tevreden. Ik had meteen het gevoel dat ik in goede handen was en de juiste begeleiding kreeg tijdens mijn traject. In mijn Personal Fitness Nederland review vertel ik je hier alles over. Doe er je voordeel mee! 

Ready, set, go!

Na het lezen van dit artikel weet ik zeker dat je gemotiveerd bent én over de juiste tools beschikt om aan de slag te gaan met afvallen. Je weet nu welke afvalmethodes je kunt gebruiken, waar je de juiste begeleiding kunt vinden én waar je voordelige en kwalitatief hoogwaardige fitnessapparatuur voor thuis kunt bestellen. Heb je toch nog vragen of loop je ergens tegenaan? Reageer dan gerust onder dit artikel of onder één van de artikelen waar ik naar verwezen heb. Ik sta voor je klaar om je te helpen. Het is natuurlijk niet voor niets dat ik Doelekkergezond.nl ben begonnen. Ik help jou heel graag om jouw gezonde levensstijl in te richten en je zo goed mogelijk te informeren! 

afvallen

3 Comments

Leave a Reply